Tavas’ta Sanat Akşamı: “Has Bonkör” Sahne Aldı

İlçe Haberleri 28.09.2026 - 12:27, Güncelleme: 28.09.2026 - 12:27 1524 kez okundu.
 

Tavas’ta Sanat Akşamı: “Has Bonkör” Sahne Aldı

Tavas Belediyesi’nin düzenlediği “Has Bonkör” adlı aile komedisi, ilçe halkını tiyatroyla buluşturdu. Gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Kadir Tatık, kültür-sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.
Tavas Belediyesi, vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda sahnelenen “Has Bonkör” adlı aile komedisi, Tavaslı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ali İlhan Sayın tarafından kaleme alınan oyun, renkli karakterleri ve eğlenceli hikâyesiyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Salonu dolduran vatandaşlar, oyun boyunca kahkaha dolu anlar yaşarken tiyatro gösterisine gösterilen ilgi dikkat çekti. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık da gösteriyi vatandaşlarla birlikte takip etti. Etkinliğin ardından değerlendirmede bulunan Tatık, ilçede kültür ve sanat faaliyetlerinin artırılacağını belirtti. Tatık, “Has Bonkör” adlı aile komedisini Tavaslı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Bizlere keyifli bir akşam yaşatan tiyatro ekibine ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Sanatın ve tiyatronun Tavas’ta daha fazla vatandaşımızla buluşması için kültür-sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.  
Tavas Belediyesi’nin düzenlediği “Has Bonkör” adlı aile komedisi, ilçe halkını tiyatroyla buluşturdu. Gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Başkan Kadir Tatık, kültür-sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Tavas Belediyesi, vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmak amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda sahnelenen “Has Bonkör” adlı aile komedisi, Tavaslı vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ali İlhan Sayın tarafından kaleme alınan oyun, renkli karakterleri ve eğlenceli hikâyesiyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşattı. Salonu dolduran vatandaşlar, oyun boyunca kahkaha dolu anlar yaşarken tiyatro gösterisine gösterilen ilgi dikkat çekti.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık da gösteriyi vatandaşlarla birlikte takip etti. Etkinliğin ardından değerlendirmede bulunan Tatık, ilçede kültür ve sanat faaliyetlerinin artırılacağını belirtti.

Tatık, “Has Bonkör” adlı aile komedisini Tavaslı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Bizlere keyifli bir akşam yaşatan tiyatro ekibine ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Sanatın ve tiyatronun Tavas’ta daha fazla vatandaşımızla buluşması için kültür-sanat etkinliklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.