Denizli’de Kayıp Vakası: 15 Yaşındaki Bilal Yıldırım’dan Günlerdir Haber Alınamıyor!
Denizli’de Kayıp Vakası: 15 Yaşındaki Bilal Yıldırım’dan Günlerdir Haber Alınamıyor!
Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki Bilal Yıldırım, işe gitmek üzere evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi ve yakınları endişe içinde gelecek iyi bir haberi bekliyor.
"İşe Gidiyorum" Diyerek Evden Çıktı
Edinilen bilgilere göre, bir pidecide çırak olarak çalışan 15 yaşındaki Bilal Yıldırım, evinden "işe gidiyorum" diyerek ayrıldı. Ancak aradan geçen zamana rağmen eve dönmeyen ve kendisinden bir daha haber alınamayan genç için ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi.
Ailesi Tedirgin, Görenlerin Polise Bildirmesi İsteniyor
19 yaşından küçük olan ve genç yaşı nedeniyle ailesinin tedirginliği her geçen saat artan Bilal Yıldırım’ın bulunması için emniyet birimleri tarafından çalışma başlatıldı. Ailesi, oğullarını gören veya yerini bilen duyarlı vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmelerini istedi.
Babası Adem Yıldırım 0 531 347 32 43
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
