GELECEĞİN KALECİLERİ MERKEZEFENDİ’DE YETİŞİYOR

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2025 - 16:30, Güncelleme: 22.09.2025 - 11:10 104 kez okundu.
 

GELECEĞİN KALECİLERİ MERKEZEFENDİ’DE YETİŞİYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Denizli’deki tek kaleci antrenmanının yaz dönemi sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kaleci antrenmanlarımız ile çocuklarımızın yeteneklerini keşfettik, gelişimlerine katkı sağladık. Geleceğin kaleci adaylarına başarılar diliyorum” dedi.
İlçedeki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Merkezefendi Belediyesi, spor alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. İlçede birçok branşta spor kursu açan Merkezefendi Belediyesi’nce geçtiğimiz sene Denizli’de ilk ve tek olarak başlatılan Kaleci Antrenmanı’nın bu yıl da genç sporcuların katılımıyla devam etti. Geleceğin kalecileri Merkezefendi Belediyesi tarafından verilen kursta yeteneklerini sergiledi, becerilerine beceri kattı. Hem antrenmana katılan çocuklar hem de aileleri bu hizmetten duydukları dile getirerek Başkan Doğan’a teşekkür etti. Kış Dönemi Kaleci Antrenmanı, saha planlamalarının ardından Merkezefendi Belediyesi tarafından duyurulacak. Spora ve sporcuya desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirten Doğan, “Merkezefendimizin sporla iç içe olması, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz sporla vakit geçirmesi için farklı branşlarda birçok tesisimizde kurslar veriyoruz. Bunlardan biri de Denizli’de ilk ve tek olarak gerçekleştirdiğimiz Kaleci Antrenmanımız. Çocuklarımız burada hem sporun içinde oluyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Çocuklarımızın yeteneklerini keşfettik, gelişimlerine katkı sağladık. Geleceğin kaleci adaylarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.   
Merkezefendi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Denizli’deki tek kaleci antrenmanının yaz dönemi sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kaleci antrenmanlarımız ile çocuklarımızın yeteneklerini keşfettik, gelişimlerine katkı sağladık. Geleceğin kaleci adaylarına başarılar diliyorum” dedi.

İlçedeki faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Merkezefendi Belediyesi, spor alanındaki çalışmalarını sürdürüyor. İlçede birçok branşta spor kursu açan Merkezefendi Belediyesi’nce geçtiğimiz sene Denizli’de ilk ve tek olarak başlatılan Kaleci Antrenmanı’nın bu yıl da genç sporcuların katılımıyla devam etti. Geleceğin kalecileri Merkezefendi Belediyesi tarafından verilen kursta yeteneklerini sergiledi, becerilerine beceri kattı. Hem antrenmana katılan çocuklar hem de aileleri bu hizmetten duydukları dile getirerek Başkan Doğan’a teşekkür etti. Kış Dönemi Kaleci Antrenmanı, saha planlamalarının ardından Merkezefendi Belediyesi tarafından duyurulacak.

Spora ve sporcuya desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirten Doğan, “Merkezefendimizin sporla iç içe olması, 7’den 70’e tüm hemşehrilerimiz sporla vakit geçirmesi için farklı branşlarda birçok tesisimizde kurslar veriyoruz. Bunlardan biri de Denizli’de ilk ve tek olarak gerçekleştirdiğimiz Kaleci Antrenmanımız. Çocuklarımız burada hem sporun içinde oluyor hem de keyifli vakit geçiriyor. Çocuklarımızın yeteneklerini keşfettik, gelişimlerine katkı sağladık. Geleceğin kaleci adaylarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
su kaçağı tespiti fiyatları dini chat etanj armatür kuşadası escort antalya travesti çorlu escort çerkezköy escort çeşme escort kayseri escort konya escort gaziantep escort fethiye escort bodrum escort bets10 giriş