Denizli'de Feci Kaza: Karı-Kocayı Ayıran Acı Olayda 1 Ölü, 1 Yaralı

Denizli Güncel 28.09.2026 - 12:30, Güncelleme: 28.09.2026 - 12:30 2408 kez okundu.
 

Denizli'de Feci Kaza: Karı-Kocayı Ayıran Acı Olayda 1 Ölü, 1 Yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde otomobil ile elektrikli motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan Şerife Arnaz hastanede yaşamını yitirirken, eşinin tedavisi ağır yaralı olarak sürüyor.
Karı-Kocayı Ayıran Korkunç Kaza Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dedebağ Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, karı-kocanın üzerinde bulunduğu elektrikli motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan Şerife Arnaz ve eşi ağır yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Şerife Arnaz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz kadının vefatı ailesini ve Dedebağ sakinlerini yasa boğdu. Kazada ağır yaralanan eşinin ise hastanede yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde otomobil ile elektrikli motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazadan acı haber geldi. Kazada ağır yaralanan Şerife Arnaz hastanede yaşamını yitirirken, eşinin tedavisi ağır yaralı olarak sürüyor.

Karı-Kocayı Ayıran Korkunç Kaza

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Dedebağ Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında, karı-kocanın üzerinde bulunduğu elektrikli motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yola savrulan Şerife Arnaz ve eşi ağır yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Şerife Arnaz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Talihsiz kadının vefatı ailesini ve Dedebağ sakinlerini yasa boğdu. Kazada ağır yaralanan eşinin ise hastanede yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenilirken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.