Denizli’de 1 Eylül’de 4 İlçede Elektrik Kesintisi

Denizli Güncel 31.08.2026 - 13:13, Güncelleme: 31.08.2026 - 13:13 1684 kez okundu.
 

Denizli’de 1 Eylül’de 4 İlçede Elektrik Kesintisi

Denizli’de 1 Eylül Salı günü Honaz, Kale, Merkezefendi ve Tavas’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Bazı bölgelerde kesinti 18.00’e kadar sürecek.
  Eylül ayının ilk günü Denizli’nin dört ilçesinde bazı mahalle ve sokaklara saatler boyunca elektrik verilemeyecek. ADM Elektrik Dağıtım, şebeke yenileme, bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağı bölgelerin programını açıkladı.  Yatırım tesislerinin devreye alınması ile arıza, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek kesintiler Honaz, Kale, Merkezefendi ve Tavas ilçelerini etkileyecek. HONAZ’DA KESİNTİ 10.30’DA BAŞLAYACAK Saat 10.30-16.30: Aydınlar Mahallesi’nde Aydınlar Sokak ile Karaçay bölgesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak. KALE’DE ÜÇ MAHALLE ETKİLENECEK Saat 09.30-15.30: Demirciler Mahallesi’nde Değirmenderesi Sokak, Demirciler Sokak, İnciryakası Sokak ve Kesikalan Sokak’ta elektrik kesilecek. Saat 09.00-15.00: Gökçeören Mahallesi’nde Cami Yanı Sokak, Ova Sokak ve Salihler Sokak kesinti kapsamında olacak. Saat 15.30-18.00: Esenkaya Mahallesi’nde Esenkaya Sokak’ta planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. MERKEZEFENDİ’DE YENİŞAFAK MAHALLESİ Saat 09.00-14.00: Yenişafak Mahallesi’nde 1206. Sokak’ta elektrik kesintisi uygulanacak. TAVAS’TA 6 SAATLİK KESİNTİ Saat 10.30-16.30: Seki Mahallesi’nde Seki Sokak ve Yeni Seki Sokak elektrik kesintisinden etkilenecek. EN GEÇ 18.00’E KADAR SÜRECEK ADM Elektrik Dağıtım’ın açıkladığı programa göre 1 Eylül’deki kesintilerin bazı bölgelerde 6 saate kadar sürmesi planlanıyor. Günün en geç sona erecek çalışması ise Kale’nin Esenkaya Mahallesi’nde saat 18.00’de tamamlanacak. Vatandaşların kesinti saatlerine göre gerekli tedbirleri almaları istendi
Denizli’de 1 Eylül Salı günü Honaz, Kale, Merkezefendi ve Tavas’ta planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Bazı bölgelerde kesinti 18.00’e kadar sürecek.

 

Eylül ayının ilk günü Denizli’nin dört ilçesinde bazı mahalle ve sokaklara saatler boyunca elektrik verilemeyecek.  ADM Elektrik Dağıtım, şebeke yenileme, bakım ve onarım çalışmalarının yapılacağı bölgelerin programını açıkladı. 

Yatırım tesislerinin devreye alınması ile arıza, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek kesintiler Honaz, Kale, Merkezefendi ve Tavas ilçelerini etkileyecek.

HONAZ’DA KESİNTİ 10.30’DA BAŞLAYACAK

Saat 10.30-16.30: Aydınlar Mahallesi’nde Aydınlar Sokak ile Karaçay bölgesinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

KALE’DE ÜÇ MAHALLE ETKİLENECEK

Saat 09.30-15.30: Demirciler Mahallesi’nde Değirmenderesi Sokak, Demirciler Sokak, İnciryakası Sokak ve Kesikalan Sokak’ta elektrik kesilecek.

Saat 09.00-15.00: Gökçeören Mahallesi’nde Cami Yanı Sokak, Ova Sokak ve Salihler Sokak kesinti kapsamında olacak.

Saat 15.30-18.00: Esenkaya Mahallesi’nde Esenkaya Sokak’ta planlı elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.

MERKEZEFENDİ’DE YENİŞAFAK MAHALLESİ

Saat 09.00-14.00: Yenişafak Mahallesi’nde 1206. Sokak’ta elektrik kesintisi uygulanacak.

TAVAS’TA 6 SAATLİK KESİNTİ

Saat 10.30-16.30: Seki Mahallesi’nde Seki Sokak ve Yeni Seki Sokak elektrik kesintisinden etkilenecek.

EN GEÇ 18.00’E KADAR SÜRECEK

ADM Elektrik Dağıtım’ın açıkladığı programa göre 1 Eylül’deki kesintilerin bazı bölgelerde 6 saate kadar sürmesi planlanıyor. Günün en geç sona erecek çalışması ise Kale’nin Esenkaya Mahallesi’nde saat 18.00’de tamamlanacak.

Vatandaşların kesinti saatlerine göre gerekli tedbirleri almaları istendi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.