Büyükşehir Çevre Ekiplerinden Kaçak Döküme Geçit Yok: Suçüstü Yakalanan Sürücüye 190 Bin TL Ceza!

Denizli Büyükşehir 18.09.2026 - 12:10, Güncelleme: 18.09.2026 - 12:10 4460 kez okundu.
 

Büyükşehir Çevre Ekiplerinden Kaçak Döküme Geçit Yok: Suçüstü Yakalanan Sürücüye 190 Bin TL Ceza!

Büyükşehir Çevre Ekiplerinden Kaçak Döküme Geçit Yok: Suçüstü Yakalananlara 190 Bin TL Ceza ve Trafikten Men!
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde çevre kirliliğinin önüne geçmek ve doğal yaşam alanlarını korumak amacıyla yürüttüğü saha denetimlerinde kaçak hafriyat dökümüne suçüstü müdahale etti. İzinsiz döküm yapan şahıs ve firmalara ağır cezai işlemler uygulandı. Denetimler Sıkılaştırıldı, Kaçak Döküme Suçüstü Yapıldı Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hafriyat Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk sahalarındaki boş arazilerde ve şantiyelerde denetim ağını genişletti. Şehrin doğal yapısına zarar veren usulsüzlükleri engellemek için yürütülen devriye faaliyetleri sırasında, hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atıklarının kaçak olarak döküldüğü tespit edildi. 190 Bin TL Ceza Kesildi, Araç Trafikten Men Edildi Ekiplerin anında müdahale ettiği usulsüz döküm olayının ardından Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri adrese sevk edildi. Hazırlanan İdari Yaptırım Tutanakları doğrultusunda 190 bin TL cezai işlem uygulanırken, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince araç sürücüsünün ehliyetine el konularak kamyon 1 ay süreyle trafikten men edildi. "Doğamızı Korumakta Kararlıyız" Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kentteki tarım arazilerini ve yaşam alanlarını korumakta kararlı olduklarını vurgulayarak 7/24 esaslı denetimlerin süreceğini belirtti. Müteahhit ve firmaların Atık Kabul Belgesi olmadan döküm yapmaması gerektiği hatırlatılırken; vatandaşların karşılaştıkları kaçak dökümleri ALO 153 üzerinden bildirmeleri istendi.
Büyükşehir Çevre Ekiplerinden Kaçak Döküme Geçit Yok: Suçüstü Yakalananlara 190 Bin TL Ceza ve Trafikten Men!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde çevre kirliliğinin önüne geçmek ve doğal yaşam alanlarını korumak amacıyla yürüttüğü saha denetimlerinde kaçak hafriyat dökümüne suçüstü müdahale etti. İzinsiz döküm yapan şahıs ve firmalara ağır cezai işlemler uygulandı.

Denetimler Sıkılaştırıldı, Kaçak Döküme Suçüstü Yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Hafriyat Şube Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk sahalarındaki boş arazilerde ve şantiyelerde denetim ağını genişletti. Şehrin doğal yapısına zarar veren usulsüzlükleri engellemek için yürütülen devriye faaliyetleri sırasında, hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atıklarının kaçak olarak döküldüğü tespit edildi.

190 Bin TL Ceza Kesildi, Araç Trafikten Men Edildi

Ekiplerin anında müdahale ettiği usulsüz döküm olayının ardından Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri adrese sevk edildi. Hazırlanan İdari Yaptırım Tutanakları doğrultusunda 190 bin TL cezai işlem uygulanırken, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince araç sürücüsünün ehliyetine el konularak kamyon 1 ay süreyle trafikten men edildi.

"Doğamızı Korumakta Kararlıyız"

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kentteki tarım arazilerini ve yaşam alanlarını korumakta kararlı olduklarını vurgulayarak 7/24 esaslı denetimlerin süreceğini belirtti. Müteahhit ve firmaların Atık Kabul Belgesi olmadan döküm yapmaması gerektiği hatırlatılırken; vatandaşların karşılaştıkları kaçak dökümleri ALO 153 üzerinden bildirmeleri istendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.