Başkan Ertemur Denizli Basınıyla Buluştu:
Başkan Ertemur Denizli Basınıyla Buluştu:
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Denizli'deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin önemine vurgu yapan Ertemur, ilçede dokunulmadık nokta bırakmayacaklarını belirterek iki yeni projenin müjdesini verdi.
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Denizli’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle özel bir programda buluştu. Seyir Tepesi Şehir Ormanı Şelale Restaurant’ta düzenlenen organizasyona Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özkan Tokmak, cemiyet yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada basın mensuplarıyla tek tek sohbet eden Başkan Ertemur, gazetecilerin bayramını kutlayarak yerel basının kamuoyunu bilgilendirmedeki kritik rolüne değindi. Basın mensuplarına hitap eden Ertemur, gazetecilerin sahada kendilerinin eli, kolu, gözü ve kulağı olduğunu belirterek, toplumla aralarında kurulan en güçlü köprünün basın olduğunu ifade etti.
Sahadan kopmadan çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ertemur, geride kalan 2,5 yılda Pamukkale adına güzel işlere imza attıklarını söyledi. Kararları daima vatandaşlarla bir araya gelerek aldıklarını vurgulayan Ertemur, en uzaktaki mahalleye ve vatandaşa dokunmayı, merkezdeki vatandaşlarla eşit tutmayı temel anlayış olarak benimsediklerini dile getirdi.
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Ertemur, Pamukkale’nin geleceğini şekillendirecek vizyon projelerin müjdesini paylaştı. İlçede çözülmedik sorun bırakmayacaklarını vurgulayan Ertemur, halk için sürpriz olacak iki büyük projeyi çok yakında hayata geçireceklerini belirtti.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özkan Tokmak ise organizasyon için Başkan Ertemur’a teşekkür etti. Denizli medyasının güçlü olmasının kentin gücüne katkı sağladığını ifade eden Tokmak, sektöre verilen desteklerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Program, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur ve basın mensuplarının günün anısına çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.