Zeybekci'ye Zeybekci Hediyesi

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2016 - 18:40, Güncelleme: 05.09.2016 - 18:40 4263+ kez okundu.
 

Zeybekci'ye Zeybekci Hediyesi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde...
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde iş dünyasını temsil eden açılım grubu B20'nin "Kapsayıcı ve Bağlantılı Kalkınma" konulu panelinde konuştu. G20 ülkelerinden iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren B20'nin kurumsal bir çerçevede küresel büyüme ve sosyal kalkınma konusunda önemli bir yapılanma olduğunu belirten Zeybekci, Türkiye'nin kasımda Antalya'da ev sahipliği yaptığı G20 Zirvesi'nde kapsayıcılık konusuna özel bir vurgu yaptığını hatırlattı. Zeybekci, Türkiye'nin büyümenin güçlü ve uzun vadeli olabilmesi için kapsayıcı olması gerektiği yönündeki vurgusunun, bu yılki G20 Zirvesi'nde de ele alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. G20 Liderler Zirvesi sonrası Hangzhou'da işitme engelli çocuklarla bir araya gelen  Zeybekci, davetlisi olduğu çocuklardaan gelen hediye ile şaşırdı. Çocuklar Zeybekci'ye kendi biblo maketini hediye  ettiler. Buluşmasındaki renkli kareleri sosyal medya hesabından  ''#G20 Liderler Zirvesi sonrası #Hangzhou'da işitme engelli çocuklarımızla buluştuk. Ülkemize dönmek üzere #Çin'den ayrıldık'' notuyla takipçileri ile paylaştı.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde iş dünyasını temsil eden açılım grubu B20'nin "Kapsayıcı ve Bağlantılı Kalkınma" konulu panelinde konuştu.

G20 ülkelerinden iş dünyasının temsilcilerini bir araya getiren B20'nin kurumsal bir çerçevede küresel büyüme ve sosyal kalkınma konusunda önemli bir yapılanma olduğunu belirten Zeybekci, Türkiye'nin kasımda Antalya'da ev sahipliği yaptığı G20 Zirvesi'nde kapsayıcılık konusuna özel bir vurgu yaptığını hatırlattı.

Zeybekci, Türkiye'nin büyümenin güçlü ve uzun vadeli olabilmesi için kapsayıcı olması gerektiği yönündeki vurgusunun, bu yılki G20 Zirvesi'nde de ele alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

G20 Liderler Zirvesi sonrası Hangzhou'da işitme engelli çocuklarla bir araya gelen  Zeybekci, davetlisi olduğu çocuklardaan gelen hediye ile şaşırdı. Çocuklar Zeybekci'ye kendi biblo maketini hediye  ettiler. Buluşmasındaki renkli kareleri sosyal medya hesabından  ''#G20 Liderler Zirvesi sonrası #Hangzhou'da işitme engelli çocuklarımızla buluştuk. Ülkemize dönmek üzere #Çin'den ayrıldık'' notuyla takipçileri ile paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.