Zeybekci'nin Fabrikasındaki Soyguna 4 Tutuklama

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2016 - 21:27, Güncelleme: 30.05.2016 - 21:27 3010+ kez okundu.
 

Zeybekci'nin Fabrikasındaki Soyguna 4 Tutuklama

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki işletme de dahil toplam altı ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ...
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki işletme de dahil toplam altı ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan beş zanlıdan dördü tutuklandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Denizli'nin Bozburun Mahallesi'nde ortağı olduğu Turkuaz Tekstil Fabrikası'na 25 Nisan gecesi giren hırsızlar, kasayı zorlayarak açıp, içinde miktarı açıklanmayan altın ile güvenlik görevlisinin tabancasını çaldı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden Denizli'de başka fabrikalardan da hırsızlık yaptıkları ileri sürülen şüphelilerin eşkalini belirledi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, Denizli merkezli Aydın ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon yaparak, fabrikalardan kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 48 yaşındaki Nusrettin A.'yı Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 43 yaşındaki Sezgin Ç. ile 40 yaşındaki Ali Y.'yi Balıkesir'de, 35 yaşındaki İsmail A. ve 37 yaşındaki Mehmet A.'yi ise Denizli'de yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda Bakan Zeybekci'nin ortağı olduğu fabrikadaki kasadan çalındığı belirlenen tabanca ile hırsızlık sırasında çelik kasa açmakta kullanılan aletler ele geçirildi. Sorgularının ardından beş zanlı, dün (pazar) adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mehmet A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer zanlılar ise tutukladı. Hırsızlık zanlılarının yakalanmasıyla birlikte kentteki toplam altı fabrikadan kasa hırsızlığı olaylarının aydınlatıldığı belirtildi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki işletme de dahil toplam altı ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ...

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin ortağı olduğu Denizli'deki işletme de dahil toplam altı ayrı fabrikadan hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan beş zanlıdan dördü tutuklandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Denizli'nin Bozburun Mahallesi'nde ortağı olduğu Turkuaz Tekstil Fabrikası'na 25 Nisan gecesi giren hırsızlar, kasayı zorlayarak açıp, içinde miktarı açıklanmayan altın ile güvenlik görevlisinin tabancasını çaldı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, güvenlik kameralarındaki görüntülerden Denizli'de başka fabrikalardan da hırsızlık yaptıkları ileri sürülen şüphelilerin eşkalini belirledi. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu ekipleri, Denizli merkezli Aydın ve Balıkesir'de eş zamanlı operasyon yaparak, fabrikalardan kasa hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 48 yaşındaki Nusrettin A.'yı Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 43 yaşındaki Sezgin Ç. ile 40 yaşındaki Ali Y.'yi Balıkesir'de, 35 yaşındaki İsmail A. ve 37 yaşındaki Mehmet A.'yi ise Denizli'de yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda Bakan Zeybekci'nin ortağı olduğu fabrikadaki kasadan çalındığı belirlenen tabanca ile hırsızlık sırasında çelik kasa açmakta kullanılan aletler ele geçirildi.

Sorgularının ardından beş zanlı, dün (pazar) adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mehmet A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Diğer zanlılar ise tutukladı. Hırsızlık zanlılarının yakalanmasıyla birlikte kentteki toplam altı fabrikadan kasa hırsızlığı olaylarının aydınlatıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.