Yok artık!!! Bu kadarına da pes!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2015 - 18:35, Güncelleme: 07.07.2015 - 18:35 4063+ kez okundu.
 

Yok artık!!! Bu kadarına da pes!

Denizli oto santral garajı önünde ki köprülü kavşak girişinde çekilen bu fotoğraf "pes"dedirtti. Şehrin dört bir yanında radar uygulaması yapabilen Denizli Emniyeti trafik birimleri acaba bu tür olaylara seyirci mi kalıyor?
Hemen hemen bir saat önce çekilen bu fotoğraf bu kadar da olmaz dedirtti. İlçe minübüsü olduğu görülen bir ticari araç, para hırsından dolayı hem kendisinin, araç içindekilerin ve diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Kendini bilmez bu şoför, köprülü kavşağa giriş yapmış olmasına aldırmadan kapılarını açıp yolcu aldı. Onlarca araç ve insanların gözleri önünde etrafa aldırış etmeden bu hatayı yapan sürücü, yolcusunu aldıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi yola devam etti. Hergün binlerce aracın geçtiği ve Denizli'nin önemli yollarından olan bu güzergahta olası bir kaza yaşanabilir ve bu sebeple birileri bu hatayı canıyla ödeyebilirdi. Öyle ki; bu yolda yaşanan kazaların boyutlarını daha önceden defalarca tecrübe edilmesine rağmen. Olayın ilginç bir tarafı ise sürücülerin nasıl bukadar rahat tavırlarla hareket edebiliyor olması. Emniyet personeli son zamanlarda şehrin dört bir yanında radar uygulaması yapabiliyor ancak denetimler biraz askıya alınmış gibi görünüyor.
Denizli oto santral garajı önünde ki köprülü kavşak girişinde çekilen bu fotoğraf "pes"dedirtti. Şehrin dört bir yanında radar uygulaması yapabilen Denizli Emniyeti trafik birimleri acaba bu tür olaylara seyirci mi kalıyor?

Hemen hemen bir saat önce çekilen bu fotoğraf bu kadar da olmaz dedirtti. İlçe minübüsü olduğu görülen bir ticari araç, para hırsından dolayı hem kendisinin, araç içindekilerin ve diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Kendini bilmez bu şoför, köprülü kavşağa giriş yapmış olmasına aldırmadan kapılarını açıp yolcu aldı. Onlarca araç ve insanların gözleri önünde etrafa aldırış etmeden bu hatayı yapan sürücü, yolcusunu aldıktan sonra hiçbirşey olmamış gibi yola devam etti. Hergün binlerce aracın geçtiği ve Denizli'nin önemli yollarından olan bu güzergahta olası bir kaza yaşanabilir ve bu sebeple birileri bu hatayı canıyla ödeyebilirdi.

Öyle ki; bu yolda yaşanan kazaların boyutlarını daha önceden defalarca tecrübe edilmesine rağmen. Olayın ilginç bir tarafı ise sürücülerin nasıl bukadar rahat tavırlarla hareket edebiliyor olması. Emniyet personeli son zamanlarda şehrin dört bir yanında radar uygulaması yapabiliyor ancak denetimler biraz askıya alınmış gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.