YAVRU GEYİĞİN KATİLİ ARANIYOR!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2017 - 02:12, Güncelleme: 16.01.2017 - 02:12 4164+ kez okundu.
 

YAVRU GEYİĞİN KATİLİ ARANIYOR!

Çivril’in İshaklı mahallesinde köy meydanında ölen Geyik yavrusu jandarma ve Milli Parklar Müdürlüğünü harekete geçirdi.
14 Ocak Cumartesi gün Çivril'de ilginç bir olay yaşandı. Köy kahvesinde oturan mahalle sakinleri kahveye doğru yavru bir geyiğin geldiğini gördüler. Acı bağırışları ile geyiğin yanına gelen mahalle sakinleri, hayvanın tüfekle vurulmuş olduğunu fark edince paniğe kapıldılar. Yaralı hayvana müdahale eden mahalle sakinleri durumu hemen İlçe jandarma komutanlığına ve Milli Parklar müdürlüğünü haber verdiler. Mahalle sakinlerinin tüm müdahalelerine rağmen yavru geyik kan kaybından can verdi. Jandarma ve Milli Parklar müdürlüğü yetkilileri geyiği vuran ya da vuranların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber
Çivril’in İshaklı mahallesinde köy meydanında ölen Geyik yavrusu jandarma ve Milli Parklar Müdürlüğünü harekete geçirdi.

14 Ocak Cumartesi gün Çivril'de ilginç bir olay yaşandı. Köy kahvesinde oturan mahalle sakinleri kahveye doğru yavru bir geyiğin geldiğini gördüler. Acı bağırışları ile geyiğin yanına gelen mahalle sakinleri, hayvanın tüfekle vurulmuş olduğunu fark edince paniğe kapıldılar. Yaralı hayvana müdahale eden mahalle sakinleri durumu hemen İlçe jandarma komutanlığına ve Milli Parklar müdürlüğünü haber verdiler. Mahalle sakinlerinin tüm müdahalelerine rağmen yavru geyik kan kaybından can verdi. Jandarma ve Milli Parklar müdürlüğü yetkilileri geyiği vuran ya da vuranların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: (ÇHA) - Yeşil Çivril Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.