Yaşanacak Bir Türkiye İçin Geliyoruz

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2015 - 16:08, Güncelleme: 23.05.2015 - 16:10 3557+ kez okundu.
 

Yaşanacak Bir Türkiye İçin Geliyoruz

“Yaşanacak bir Türkiye” sloganıyla yola çıkan CHP’nin iktidar hedefindeki neferlerinden biri olan Denizli Milletvekili Adayı Avukat Gülizar Biçer Karaca, 7 Haziranın ardından Türkiye'nin eski parlak günlerine CHP iktidarıyla geleceğini söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP’nin Denizli Milletvekili Adaylarından Avukat  ve aynı zamanda geride bıraktığımız 8 yıllık zaman zarfında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevini yürüten Gülizar Biçer Karaca, “Yurtta barış, dünyada barış’ ilkesini benimseyen CHP’nin, yurttaşlarımızın geleceğe yönelik umutlarının azaldığı her dönemde, umutlu geleceğin kapısını aralayan parti olmuştur, yine olacaktır” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Halkımızdan aldığı büyük güçle ulusal bağımsızlığımızı sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde yoluna devam ettiğini vurgulayan Karaca, “Ülkemizdeki en büyük dönüşümleri gerçekleştiren CHP, Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu ortamda da tarihi sorumluluğunun farkındadır. Türkiye hep ‘kalkınmakta olan ülke’ olarak kalmaya, kalkınmanın ikinci ligine sıkışmaya mahkûm değildir. Türkiye zengin insan kaynakları ve tarihi birikimi ile kalkınmış ülkeler arasına girebilecek donanıma sahiptir. Türkiye’nin kalkınmış ülkeler arasına girebilmesi için yeni ve kapsamlı bir dönüşüme ihtiyaç vardır.” Dedi. SOSYAL DEVLET TEMEL DAYANAĞIMIZ OLACA! İnsani kalkınmışlığın çağdaş dünyada başarının ana ölçütü olduğunu kaydeden Karaca, İnsani kalkınmışlık için doğa ile uyum içinde gelişen bir ekonominin yanı sıra güçlü kurum ve kurallara sahip bir demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin korunduğu bir hukuk düzeni ile mümkün olabileceğini söyledi. Bunun için;  Yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin önünün açıldığı bir yatırım ortamı ve eğitim, sağlık, barınma gibi sosyal hizmetlerin kaliteli ve ulaşılabilir olduğu bir sosyal devlet gereklidir diyen Karaca, sözlerini şöyle sürdürdü; “Partimiz sosyal devleti güçlendirecektir. CHP iktidarında, hak temelli bölüşüm politikaları ve ücretsiz, kaliteli sosyal hizmetler ile desteklenen tüm emekçiler ekonominin temel dayanağı olacaktır.” Dedi. CHP İKTİDARINDA TÜRKİYE LAYIK OLDUĞU YERE ULAŞACAKTIR Türkiye’de yaşanan en büyük sıkıntıların ekonomik sorunlar olduğunu kaydeden Karaca, bu sorunun çözümü için gereken süreci de özetledi. Karaca, “İnsan merkezli ekonomi politikaları, üretimi destekleyecek ve küresel bilgi ekonomisinde rekabet gücümüzü artıracaktır. İşçi hakları güvence altına alınacaktır. İşçi sağlığını ve güvenliğini gözeten kuralların eksiksiz uygulanması sağlanacaktır. Türkiye ekonomisinin, işçilerin canı pahasına büyüyen bir ekonomiye dönüşmesine izin verilmeyecektir. İyi eğitimli ve dünyayı takip eden yaratıcı gençler, ekonominin itici gücü olacaktır. Ekonomi politikaları girişimciliği destekleyecektir. CHP ülkenin sanayicilerini ekonominin kamu görevlisi gibi görecek, Türkiye’nin en kısa sürede bilgi toplumu olma hedefine ulaşmasını sağlayacak bir yatırım ortamı yaratacaktır. CHP iktidarında Türkiye, layık olduğu yere taşınacak, kalkınmış ülkeler arasına girecektir.” Şeklinde konuştu. 
“Yaşanacak bir Türkiye” sloganıyla yola çıkan CHP’nin iktidar hedefindeki neferlerinden biri olan Denizli Milletvekili Adayı Avukat Gülizar Biçer Karaca, 7 Haziranın ardından Türkiye'nin eski parlak günlerine CHP iktidarıyla geleceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP’nin Denizli Milletvekili Adaylarından Avukat  ve aynı zamanda geride bıraktığımız 8 yıllık zaman zarfında Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı görevini yürüten Gülizar Biçer Karaca, “Yurtta barış, dünyada barış’ ilkesini benimseyen CHP’nin, yurttaşlarımızın geleceğe yönelik umutlarının azaldığı her dönemde, umutlu geleceğin kapısını aralayan parti olmuştur, yine olacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Halkımızdan aldığı büyük güçle ulusal bağımsızlığımızı sağlayan ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde yoluna devam ettiğini vurgulayan Karaca, “Ülkemizdeki en büyük dönüşümleri gerçekleştiren CHP, Türkiye’nin bugün içinde bulunduğu ortamda da tarihi sorumluluğunun farkındadır. Türkiye hep ‘kalkınmakta olan ülke’ olarak kalmaya, kalkınmanın ikinci ligine sıkışmaya mahkûm değildir. Türkiye zengin insan kaynakları ve tarihi birikimi ile kalkınmış ülkeler arasına girebilecek donanıma sahiptir. Türkiye’nin kalkınmış ülkeler arasına girebilmesi için yeni ve kapsamlı bir dönüşüme ihtiyaç vardır.” Dedi.

SOSYAL DEVLET TEMEL DAYANAĞIMIZ OLACA!

İnsani kalkınmışlığın çağdaş dünyada başarının ana ölçütü olduğunu kaydeden Karaca, İnsani kalkınmışlık için doğa ile uyum içinde gelişen bir ekonominin yanı sıra güçlü kurum ve kurallara sahip bir demokrasi, temel hak ve özgürlüklerin korunduğu bir hukuk düzeni ile mümkün olabileceğini söyledi. Bunun için;  Yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin önünün açıldığı bir yatırım ortamı ve eğitim, sağlık, barınma gibi sosyal hizmetlerin kaliteli ve ulaşılabilir olduğu bir sosyal devlet gereklidir diyen Karaca, sözlerini şöyle sürdürdü; “Partimiz sosyal devleti güçlendirecektir. CHP iktidarında, hak temelli bölüşüm politikaları ve ücretsiz, kaliteli sosyal hizmetler ile desteklenen tüm emekçiler ekonominin temel dayanağı olacaktır.” Dedi.

CHP İKTİDARINDA TÜRKİYE LAYIK OLDUĞU YERE ULAŞACAKTIR

Türkiye’de yaşanan en büyük sıkıntıların ekonomik sorunlar olduğunu kaydeden Karaca, bu sorunun çözümü için gereken süreci de özetledi. Karaca, “İnsan merkezli ekonomi politikaları, üretimi destekleyecek ve küresel bilgi ekonomisinde rekabet gücümüzü artıracaktır. İşçi hakları güvence altına alınacaktır. İşçi sağlığını ve güvenliğini gözeten kuralların eksiksiz uygulanması sağlanacaktır. Türkiye ekonomisinin, işçilerin canı pahasına büyüyen bir ekonomiye dönüşmesine izin verilmeyecektir. İyi eğitimli ve dünyayı takip eden yaratıcı gençler, ekonominin itici gücü olacaktır. Ekonomi politikaları girişimciliği destekleyecektir. CHP ülkenin sanayicilerini ekonominin kamu görevlisi gibi görecek, Türkiye’nin en kısa sürede bilgi toplumu olma hedefine ulaşmasını sağlayacak bir yatırım ortamı yaratacaktır. CHP iktidarında Türkiye, layık olduğu yere taşınacak, kalkınmış ülkeler arasına girecektir.” Şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.