YANLIŞ İHBAR İTİFAİYE ALARMA GEÇİRDİ!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2016 - 13:24, Güncelleme: 03.05.2016 - 13:44 3542+ kez okundu.
 

YANLIŞ İHBAR İTİFAİYE ALARMA GEÇİRDİ!

15 Mayıs Mahallesi'nde bir pidecinin bacasından çıkan dumanlar çevredeki vatandaşları korkuttu.
15 Mayıs Mahallesi'nde Hüdai Oral evi olarak bilinen tarihi binanın bulunduğu sokağı dumanlar kaplayınca vatandaş tedirgin oldu. Bir binanın çatı katından çıkan ve rüzgarla birlikte Çınar'a doğru yönelen dumanlar esnaf ve vatandaşı korkuttu. Çevrede bulunan vatandaşlar dumanın nereden geldiğini anlamaya çalışırken, bir evin yandığı yönünde dedikodu caddeyi karıştırdı. Dumanların sebebini anlayamayanlar hemen 110'u arayarak yangın ihbarında bulundu. Olayın sokak içersinde yer alan bir pidecinin odunlu fırınının bacasından çıktığı öğrenildi. Cadde esnafı bu durumu öğrenince rahat bir nefes aldı. Ancak 4 itifaiye ekibi çoktan olay yerine gelmişti. Fırınını tutuşturmak isteyen pidecinin bacasından çıkan duman nedeniyle hem vatandaş hemde itffaiye erleri alarma geçince olanlar oldu. Şaşkın gözlerle itfaiyecilere durumu anlatmaya çalışan pideci, "Odunları tutuşturmak için karton atmıştım. Onlarda fazla duman çıkarmış olmalı. Ben dükkanın içinde olduğum için dışarıya yayılan dumanları fark edemedim. Korkulacak bir durum yok" dese de 110 ekipleri önlem amaçlı olarak fırının bacasını kontrol etti.   
15 Mayıs Mahallesi'nde bir pidecinin bacasından çıkan dumanlar çevredeki vatandaşları korkuttu.

15 Mayıs Mahallesi'nde Hüdai Oral evi olarak bilinen tarihi binanın bulunduğu sokağı dumanlar kaplayınca vatandaş tedirgin oldu. Bir binanın çatı katından çıkan ve rüzgarla birlikte Çınar'a doğru yönelen dumanlar esnaf ve vatandaşı korkuttu. Çevrede bulunan vatandaşlar dumanın nereden geldiğini anlamaya çalışırken, bir evin yandığı yönünde dedikodu caddeyi karıştırdı. Dumanların sebebini anlayamayanlar hemen 110'u arayarak yangın ihbarında bulundu.

Olayın sokak içersinde yer alan bir pidecinin odunlu fırınının bacasından çıktığı öğrenildi. Cadde esnafı bu durumu öğrenince rahat bir nefes aldı. Ancak 4 itifaiye ekibi çoktan olay yerine gelmişti. Fırınını tutuşturmak isteyen pidecinin bacasından çıkan duman nedeniyle hem vatandaş hemde itffaiye erleri alarma geçince olanlar oldu. Şaşkın gözlerle itfaiyecilere durumu anlatmaya çalışan pideci, "Odunları tutuşturmak için karton atmıştım. Onlarda fazla duman çıkarmış olmalı. Ben dükkanın içinde olduğum için dışarıya yayılan dumanları fark edemedim. Korkulacak bir durum yok" dese de 110 ekipleri önlem amaçlı olarak fırının bacasını kontrol etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.