''Yalancının mumu 1 Kasım’a kadar yanacak”

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2015 - 18:14, Güncelleme: 15.10.2015 - 14:59 2815+ kez okundu.
 

''Yalancının mumu 1 Kasım’a kadar yanacak”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti'nin kurucu ilkelere geri dönüş eğiliminin "fabrika ayarlarına dönüş" olarak yansıtıldığını belirtti...
Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmalarını milletvekili aday olduğu memleketi Denizli'de sürdürdüğünü anımsatarak, 7 Haziran ile 1 Kasım seçim süreçlerinin birbirinden farklı olduğunu ifade etti. AK Parti'nin kurucu ilkelere geri dönüşü ve "fabrika ayarlarına yönelme" eğilimini her fırsatta dile getirmesinin, partinin bugün geldiği noktayı işaret ettiğini ileri süren Ayhan, şunları kaydetti:  "Son kullanma tarihi tükenen AKP, ya ilk fırsatta milletimiz tarafından fabrikaya iade edecek ya da bizzat fabrika tarafından toplatılacaktır" değerlendirmesinde bulundu. "Milletimiz, AKP'nin fabrika ayarlarının daha baştan yanlış programlandığını, küresel proje ortakları tarafından hangi amaçlar için nasıl kullanıldığını şimdi daha net anlamaktadır. Son kullanma tarihi tükenen AKP, ya ilk fırsatta milletimiz tarafından fabrikaya iade edilecek ya da bizzat fabrika tarafından toplatılacaktır." Türkiye'de makro ekonomik çerçevenin yeniden düzenlenme ve dengelenmesi gerektiğini vurgulayan Ayhan, ekonomi yönetiminin makro ekonomik yapıyı tahrip ettiğini, manipülasyonlarla ekonomiyi kendi dinamiklerinden uzaklaştırdığını, fırsat eşitliğini ve kaynak dağılımını bozduğunu ileri sürdü. Ekonomideki kırılganlıklara dikkat çekenlerin "kara tablo çizmekle" suçlandığını savunan Ayhan, şu ifadelere yer verdi: "(Faiz düşsün kur yükselsin) diyenler, şimdi 2,7 liradan dolar talep etmeye başlamışlardır. Eğer ekonomik durum iyi ise bunun adı avanta talep etmektir. Şayet değilse ekonominin hangi boyutlara geldiğini, yandaşların bile bu yükü kaldıramayacağını açıkça göstermektedir.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, AK Parti'nin kurucu ilkelere geri dönüş eğiliminin "fabrika ayarlarına dönüş" olarak yansıtıldığını belirtti...

Ayhan, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmalarını milletvekili aday olduğu memleketi Denizli'de sürdürdüğünü anımsatarak, 7 Haziran ile 1 Kasım seçim süreçlerinin birbirinden farklı olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin kurucu ilkelere geri dönüşü ve "fabrika ayarlarına yönelme" eğilimini her fırsatta dile getirmesinin, partinin bugün geldiği noktayı işaret ettiğini ileri süren Ayhan, şunları kaydetti:

 "Son kullanma tarihi tükenen AKP, ya ilk fırsatta milletimiz tarafından fabrikaya iade edecek ya da bizzat fabrika tarafından toplatılacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

"Milletimiz, AKP'nin fabrika ayarlarının daha baştan yanlış programlandığını, küresel proje ortakları tarafından hangi amaçlar için nasıl kullanıldığını şimdi daha net anlamaktadır. Son kullanma tarihi tükenen AKP, ya ilk fırsatta milletimiz tarafından fabrikaya iade edilecek ya da bizzat fabrika tarafından toplatılacaktır."

Türkiye'de makro ekonomik çerçevenin yeniden düzenlenme ve dengelenmesi gerektiğini vurgulayan Ayhan, ekonomi yönetiminin makro ekonomik yapıyı tahrip ettiğini, manipülasyonlarla ekonomiyi kendi dinamiklerinden uzaklaştırdığını, fırsat eşitliğini ve kaynak dağılımını bozduğunu ileri sürdü.

Ekonomideki kırılganlıklara dikkat çekenlerin "kara tablo çizmekle" suçlandığını savunan Ayhan, şu ifadelere yer verdi:

"(Faiz düşsün kur yükselsin) diyenler, şimdi 2,7 liradan dolar talep etmeye başlamışlardır. Eğer ekonomik durum iyi ise bunun adı avanta talep etmektir. Şayet değilse ekonominin hangi boyutlara geldiğini, yandaşların bile bu yükü kaldıramayacağını açıkça göstermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.