Van’dan Denizli’ye kokain servisi

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2015 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2015 - 14:56 3233+ kez okundu.
 

Van’dan Denizli’ye kokain servisi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, kendilerine gelen bir istihbaratı değerlendirdi.
Bilgiler ışığında yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve kokain maddesi Denizli’ye girer girmez yakalandı. Denizli İl Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada 510 gram kokain maddesinin ele geçirildiği duyuruldu. Olay hakkında verilen bilgide ise şu ifadeler yer aldı: “Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında birliğimize bir ihbar yapılmıştır. Bu ihbar neticesinde Honaz İlçesi Kaklık Mahallesinde bir operasyon yürütülmüştür. Bu kapsamda bir şahsın il dışından Denizli’ye uyuşturucu madde (kokain) getireceği tespit edilmiş; elde edilen bilgiler değerlendirilerek, operasyon icra edilmiştir. Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şahsın Van ilinden geldiği otobüste yapılan aramada, şahıs üzerinde;  510 gram kokain ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olaylarla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, kendilerine gelen bir istihbaratı değerlendirdi.

Bilgiler ışığında yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve kokain maddesi Denizli’ye girer girmez yakalandı.

Denizli İl Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada 510 gram kokain maddesinin ele geçirildiği duyuruldu. Olay hakkında verilen bilgide ise şu ifadeler yer aldı: “Uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında birliğimize bir ihbar yapılmıştır. Bu ihbar neticesinde Honaz İlçesi Kaklık Mahallesinde bir operasyon yürütülmüştür. Bu kapsamda bir şahsın il dışından Denizli’ye uyuşturucu madde (kokain) getireceği tespit edilmiş; elde edilen bilgiler değerlendirilerek, operasyon icra edilmiştir. Bu kapsamda; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden şahsın Van ilinden geldiği otobüste yapılan aramada, şahıs üzerinde;  510 gram kokain ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olaylarla ilgili yakalanan (1) şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.