VAHŞİ CİNAYETİN KATİL ZANLISI ÖLDÜ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2017 - 09:29, Güncelleme: 18.04.2017 - 08:34 3914+ kez okundu.
 

VAHŞİ CİNAYETİN KATİL ZANLISI ÖLDÜ

Dün, Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen vahşi cinayette zanlının silahla vurularak etkisiz hale getirilmişti. Vahşi cinayeti işleyen katil zanlısı bu sabah saat 05:00'te kaldırıldığı hastanede öldü.
Denizli'de yaşanan vahşi olayın sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Bu sabah olayla ilgili olarak önemli gelişmeler basınla paylaşıldı. Dün akşam saat 19.00 civarlarında Tavas ilçesinin Karahisar Mahallesinden yaşanan bu vahşi cinayet de Mehmet İnan isimli şahıs, arkadaşıyla birlikte kaldığı evde dehşet saçtı. Mehmet İnan, kendisini kıskandığı ileri sürülen Mustafa Gönen ile tartıştıktan sonra, ‘seni öldüreceğim’ diye bağırdı. Mehmet İnan, arkadaşını bıçakladı, bağırmasın diye de önce dilini ve dudaklarını kesti. Acımasızca işlenen cinayetin ardından boğuşma seslerini duyan Mustafa Gönen’in ablası Fatma Z. eve gelerek kardeşini kurtarmaya çalıştı ancak gözü dönmüş katil Fatma Z'yi de çeşitli yerlerinden yaraladı. Mehmet İnan'ın elinden kaçmayı başaran abla Fatma Z., yaralı haliyle durumu jandarmaya bildirdi. BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ! Fatma Z.’yi elinden kaçıran katıl zanlısı, evin içine girdikten sonra kapı ve pencereleri kilitledi ve Mustafa Gönen’in gözlerini oydu, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamaya devam etti. Durumu haber alan jandarma ekipleri, hemen olay yerine geldi. Jandarma, kilitli kapıyı açmak için uğraştı ancak kapıyı açamadı ve pencerenin camını kırıp katil zanlısına 9 el ateş etti. Aldığı kurşunlarla yaralanan katil, gözaltına alındı. Yaralı olarak kurtulmayı başaran Fatma Z., Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Etkisiz hale getirilen ve yaralı olarak gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet İnan ise, Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vahşi cinayeti işleyen zanlı Mehmet İnan'ın Pazar sabahı saat 05.00'te hastanede öldü.   Savcılığın incelemesinin ardından Mustafa Gönen’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruştur sürüyor.
Dün, Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Karahisar Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen vahşi cinayette zanlının silahla vurularak etkisiz hale getirilmişti. Vahşi cinayeti işleyen katil zanlısı bu sabah saat 05:00'te kaldırıldığı hastanede öldü.

Denizli'de yaşanan vahşi olayın sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Bu sabah olayla ilgili olarak önemli gelişmeler basınla paylaşıldı. Dün akşam saat 19.00 civarlarında Tavas ilçesinin Karahisar Mahallesinden yaşanan bu vahşi cinayet de Mehmet İnan isimli şahıs, arkadaşıyla birlikte kaldığı evde dehşet saçtı. Mehmet İnan, kendisini kıskandığı ileri sürülen Mustafa Gönen ile tartıştıktan sonra, ‘seni öldüreceğim’ diye bağırdı. Mehmet İnan, arkadaşını bıçakladı, bağırmasın diye de önce dilini ve dudaklarını kesti. Acımasızca işlenen cinayetin ardından boğuşma seslerini duyan Mustafa Gönen’in ablası Fatma Z. eve gelerek kardeşini kurtarmaya çalıştı ancak gözü dönmüş katil Fatma Z'yi de çeşitli yerlerinden yaraladı. Mehmet İnan'ın elinden kaçmayı başaran abla Fatma Z., yaralı haliyle durumu jandarmaya bildirdi.

BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ!

Fatma Z.’yi elinden kaçıran katıl zanlısı, evin içine girdikten sonra kapı ve pencereleri kilitledi ve Mustafa Gönen’in gözlerini oydu, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamaya devam etti. Durumu haber alan jandarma ekipleri, hemen olay yerine geldi. Jandarma, kilitli kapıyı açmak için uğraştı ancak kapıyı açamadı ve pencerenin camını kırıp katil zanlısına 9 el ateş etti. Aldığı kurşunlarla yaralanan katil, gözaltına alındı.

Yaralı olarak kurtulmayı başaran Fatma Z., Servergazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Etkisiz hale getirilen ve yaralı olarak gözaltına alınan katil zanlısı Mehmet İnan ise, Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Vahşi cinayeti işleyen zanlı Mehmet İnan'ın Pazar sabahı saat 05.00'te hastanede öldü.  

Savcılığın incelemesinin ardından Mustafa Gönen’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruştur sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.