Uçurtmalar Merkezefendi'nin Rüzgârına Kapılacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 16:18, Güncelleme: 23.04.2017 - 17:08 3461+ kez okundu.
 

Uçurtmalar Merkezefendi'nin Rüzgârına Kapılacak

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği bahar yürüyüşü Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Büyük yürüyüşte Merkezefendi Belediyesi’nce çocuklara 14 bin uçurtma hediye edilecek.
Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği bahar yürüyüşünde her sene olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler, ikramlar ve hediyeler olacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından bahar yürüyüşünde çocuklara 14 bin adet uçurtma hediye edilecek. Gökyüzü, dağıtılacak olan uçurtmalarla rengârenk olacak. Çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir Pazar günü geçirecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Pazar günü yapılacak olan yürüyüşümüz için artık geri sayıma başladık. Bu heyecanı 3. kez yaşayacağız. Çocuklarımız için Pazar günü yürüyüşte uçurtma dağıtacağız. Birçok etkinliğimiz var. Denizlili hemşerilerimizi Pazar günü saat 13:00’de Yenişehir koşu yoluna bekliyoruz” dedi. 
Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği bahar yürüyüşü Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Büyük yürüyüşte Merkezefendi Belediyesi’nce çocuklara 14 bin uçurtma hediye edilecek.

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü düzenleyeceği bahar yürüyüşünde her sene olduğu gibi birbirinden güzel etkinlikler, ikramlar ve hediyeler olacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından bahar yürüyüşünde çocuklara 14 bin adet uçurtma hediye edilecek. Gökyüzü, dağıtılacak olan uçurtmalarla rengârenk olacak. Çocuklar aileleriyle birlikte keyifli bir Pazar günü geçirecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Pazar günü yapılacak olan yürüyüşümüz için artık geri sayıma başladık. Bu heyecanı 3. kez yaşayacağız. Çocuklarımız için Pazar günü yürüyüşte uçurtma dağıtacağız. Birçok etkinliğimiz var. Denizlili hemşerilerimizi Pazar günü saat 13:00’de Yenişehir koşu yoluna bekliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.