TUZAK KURARKEN PAKET OLDULAR!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 22:26, Güncelleme: 30.11.2016 - 22:26 3095+ kez okundu.
 

TUZAK KURARKEN PAKET OLDULAR!

Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenledikleri uyuşturucu operasyonu film sahnelerini aratmadı.
Daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan sabıkalı olan Y.A isimli kişiyi teknik takibe alan ekipler, Çivril’de uyuşturucu ticareti yapılacağı bilgisine ulaşınca düğmeye bastı. Y.A’yı teknik takibe alan ekipler hemen fiziki takibe başladı. Ekipler Y.A’yı gözaltına aldı ve sorguladı ve iki ayrı araçta Çivril’e uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşınca Denizli ve Dinar yolunda uygulama yaptı. 3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI İki aracında kiralık olduğu anlaşılınca araçtaki ismi açıklanmayan ve öğrenilemeyen 3 kişi gözaltına alındı. Araçlar ise inceleme yapılmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Yapılan detaylı aramada, araçların çeşitli yerlerine zulalanmış 260 gram eroin maddesi ele geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından Y.A, S.A ve F.Ç isimli kişilerin gelen uyuşturucuyu Çivril’de satın alacakları ortaya çıktı. Y.A, S.A ve F.Ç işlemlerinin ardından daha önceden de sabıkalı oldukları için mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Y.A, S.A ve F.Ç’yi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Kiralık araçlarla gelen ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Haberde kullanılan fotoğraf arşivdir.
Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenledikleri uyuşturucu operasyonu film sahnelerini aratmadı.

Daha önce uyuşturucu ticareti yapmaktan sabıkalı olan Y.A isimli kişiyi teknik takibe alan ekipler, Çivril’de uyuşturucu ticareti yapılacağı bilgisine ulaşınca düğmeye bastı. Y.A’yı teknik takibe alan ekipler hemen fiziki takibe başladı. Ekipler Y.A’yı gözaltına aldı ve sorguladı ve iki ayrı araçta Çivril’e uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşınca Denizli ve Dinar yolunda uygulama yaptı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İki aracında kiralık olduğu anlaşılınca araçtaki ismi açıklanmayan ve öğrenilemeyen 3 kişi gözaltına alındı. Araçlar ise inceleme yapılmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Yapılan detaylı aramada, araçların çeşitli yerlerine zulalanmış 260 gram eroin maddesi ele geçirildi. Yapılan işlemlerin ardından Y.A, S.A ve F.Ç isimli kişilerin gelen uyuşturucuyu Çivril’de satın alacakları ortaya çıktı. Y.A, S.A ve F.Ç işlemlerinin ardından daha önceden de sabıkalı oldukları için mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme Y.A, S.A ve F.Ç’yi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Kiralık araçlarla gelen ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haberde kullanılan fotoğraf arşivdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.