TEDAVİSİNİN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ!

İlçe Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2016 - 15:38, Güncelleme: 28.05.2016 - 15:49 7792+ kez okundu.
 

TEDAVİSİNİN ARDINDAN İNTİHAR ETTİ!

Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Buldanlı bir vatandaş ikinci intihar girişiminde hayatını kaybetti.
Buldan'ın Girne Mahallesi'nd yaşayan 48 yaşındaki Erol Demiryurtlu, evinde kendini asarak intihar etti. Daha önce de mutfak tüpü ile kendini zehirlemek isteyen Demiryurtlu, hastane de bir süre tedavi görmüştü. Hastaneden çıktıktan iki gün sonra ise kendini asarak yaşamına son verdi. 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olan Demiryurtlu’nun oğlunun askerde olduğu öğrenildi.
Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen Buldanlı bir vatandaş ikinci intihar girişiminde hayatını kaybetti.

Buldan'ın Girne Mahallesi'nd yaşayan 48 yaşındaki Erol Demiryurtlu, evinde kendini asarak intihar etti. Daha önce de mutfak tüpü ile kendini zehirlemek isteyen Demiryurtlu, hastane de bir süre tedavi görmüştü. Hastaneden çıktıktan iki gün sonra ise kendini asarak yaşamına son verdi.

1 kız 1 erkek çocuk sahibi olan Demiryurtlu’nun oğlunun askerde olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.