Tecavüze uğradığını öğretmenlerine anlattı!

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 16:31, Güncelleme: 05.05.2016 - 16:31 3151+ kez okundu.
 

Tecavüze uğradığını öğretmenlerine anlattı!

Denizli'de Cinsel İstismar İddiasına 2 Tutuklama...
14 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi dövme yaptırmak için gittiği dövmecide tecavüze uğradığını söylemesi üzerine polis harekete geçti.  Olay, Gazi Bulvarı üzerindeki bir dövmecide meydana geldi. 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi E.S.K., bir arkadaşı ile vücuduna dövme yaptırmak için dövmeciye gitti. İşyerinde dövme yaptırmadan önce dövmeci U.E. ve Ç.E. ile alkol alan öğrenciler, bir süre sonra sızdı. E.S.K. isimli kız öğrenciyi başka bir odaya götürüp tecavüz ettiği iddia edilen 2 kişiyi bir başkası görünce şahıs dövmeciden kaçarak uzaklaştı. Daha sonra ortaokul öğrencisini arabayla evinin yakınına bıraktı. ÖĞRETMENLERİNE ANLATTI Bir süre sonra olayı okulda öğretmenlerine anlatan E.S.K., öğretmeniyle birlikte polise başvurdu. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, U.E. ve Ç.E.'yi gözaltına aldı. 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli'de Cinsel İstismar İddiasına 2 Tutuklama...

14 yaşındaki bir ortaokul öğrencisi dövme yaptırmak için gittiği dövmecide tecavüze uğradığını söylemesi üzerine polis harekete geçti. 

Olay, Gazi Bulvarı üzerindeki bir dövmecide meydana geldi. 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi E.S.K., bir arkadaşı ile vücuduna dövme yaptırmak için dövmeciye gitti. İşyerinde dövme yaptırmadan önce dövmeci U.E. ve Ç.E. ile alkol alan öğrenciler, bir süre sonra sızdı. E.S.K. isimli kız öğrenciyi başka bir odaya götürüp tecavüz ettiği iddia edilen 2 kişiyi bir başkası görünce şahıs dövmeciden kaçarak uzaklaştı. Daha sonra ortaokul öğrencisini arabayla evinin yakınına bıraktı.

ÖĞRETMENLERİNE ANLATTI

Bir süre sonra olayı okulda öğretmenlerine anlatan E.S.K., öğretmeniyle birlikte polise başvurdu. Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, U.E. ve Ç.E.'yi gözaltına aldı. 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.