TABU'YA DAVET GELECEK Mİ?

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 21:40, Güncelleme: 26.11.2016 - 22:36 4178+ kez okundu.
 

TABU'YA DAVET GELECEK Mİ?

Ak Parti Pamukkale İlçe Teşkilatının "bilgilendirme toplantısı"nın Pamukkale Belediyesi Yerleşkesi içinde yer alan ve Belediyenin kurduğu Paktaş şirketi tarafından işletilen Pamuk Kafe'de gerçekleştirilmesi CHP Pamukkale İlçe Başkanı tarafından eleştirildi.
Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Osman Tabu, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ve yönetim kurulu üyelerinin  belediyeye ait bir tesiste hiçbir ücret ödenmeden parti toplantısı gerçekleştirildiğini öne sürdü.  Tabu, belediye başkanı Hüseyin Gürlesin'den randevu istedi.  Sosyal medya hesabındna eleştirilerde bulunan Osman Tabu, "Normalde hafta sonları kapalı olan Pamuk Kafe bugün Başkan'ın inisiyatifi ve talimatıyla; AKP İlçe ve Mahalle Yöneticilerinin kahvaltılı toplantısı için açıktı. Çaylar da şirketten miydi bilinmez ama kuralların dışına çıkıldığı, Belediye kaynaklarının siyasete malzeme edildiği kesin.Sayın başkan aynı yeri bizim toplantımız içinde tahsis etsin. Bizde yönetim kurulu toplantımızı aynı yerde yapalım. Yediğimiz içtiğimiz ne varsa ödeyeceğiz. Haftaya Pazar günü CHP Pamukkale İlçe ve Mahalle Yöneticilerimle yapacağımız toplantı için; kamuya ait bir tesiste açıkça siyaset yapmak için Pamuk Kafe'yi açtırmasını, Paktaş Personeline bu konuda talimat verilmesini Başkan'dan resmen talep ediyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın; Başkan'ın Belediye amblemli poşetlerle AKP yöneticilerine dağıttığı hediyelerden talebimiz olmadığı gibi; yediğimiz içtiğimiz her şeyin kuruşu kuruşuna bedelini de ödeyeceğiz. Yaptıklarınızı ve yapmadıklarınızı herkes görüp izliyor Başkan, karne günü yaklaşıyor, hiç şüpheniz olmasın." dedi.  CHP'li Osman Tabu'nun bu isteiğine Pamukkale Belediye Başkan Gürlesin tarafından ne cevap verileceği ise merak konusu.
Ak Parti Pamukkale İlçe Teşkilatının "bilgilendirme toplantısı"nın Pamukkale Belediyesi Yerleşkesi içinde yer alan ve Belediyenin kurduğu Paktaş şirketi tarafından işletilen Pamuk Kafe'de gerçekleştirilmesi CHP Pamukkale İlçe Başkanı tarafından eleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Osman Tabu, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ve yönetim kurulu üyelerinin  belediyeye ait bir tesiste hiçbir ücret ödenmeden parti toplantısı gerçekleştirildiğini öne sürdü.  Tabu, belediye başkanı Hüseyin Gürlesin'den randevu istedi. 

Sosyal medya hesabındna eleştirilerde bulunan Osman Tabu, "Normalde hafta sonları kapalı olan Pamuk Kafe bugün Başkan'ın inisiyatifi ve talimatıyla; AKP İlçe ve Mahalle Yöneticilerinin kahvaltılı toplantısı için açıktı. Çaylar da şirketten miydi bilinmez ama kuralların dışına çıkıldığı, Belediye kaynaklarının siyasete malzeme edildiği kesin.Sayın başkan aynı yeri bizim toplantımız içinde tahsis etsin. Bizde yönetim kurulu toplantımızı aynı yerde yapalım. Yediğimiz içtiğimiz ne varsa ödeyeceğiz. Haftaya Pazar günü CHP Pamukkale İlçe ve Mahalle Yöneticilerimle yapacağımız toplantı için; kamuya ait bir tesiste açıkça siyaset yapmak için Pamuk Kafe'yi açtırmasını, Paktaş Personeline bu konuda talimat verilmesini Başkan'dan resmen talep ediyorum. Bu arada yanlış anlaşılmasın; Başkan'ın Belediye amblemli poşetlerle AKP yöneticilerine dağıttığı hediyelerden talebimiz olmadığı gibi; yediğimiz içtiğimiz her şeyin kuruşu kuruşuna bedelini de ödeyeceğiz. Yaptıklarınızı ve yapmadıklarınızı herkes görüp izliyor Başkan, karne günü yaklaşıyor, hiç şüpheniz olmasın." dedi. 

CHP'li Osman Tabu'nun bu isteiğine Pamukkale Belediye Başkan Gürlesin tarafından ne cevap verileceği ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.