"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2017 - 20:13, Güncelleme: 10.02.2017 - 00:29 3344+ kez okundu.
 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, AKP'li vekile böyle seslendi, "Ey Şahin Tin; Cumhuriyet Halk Partisini terörle yan yana koymak hiç kimsenin haddine değildir."
Ak Parti Milletvekili Şahin Tin'in bu gün tüm basın mensuplarına gönderdiği açıklamasında yer alan “Tek bir akıl için birçok cepheden saldıran terör örgütleri ve onlara çanak tutan siyasi uzantıları artık bugün iyice gün yüzüne çıkmıştır. Sadece HDP değil CHP’nin de bu denli siyasi karanlık bakışı, ülkemize saldıran terör unsurlarıyla aynı safta yerini alması, oldukça manidardır." sözleri üzerine CHP'den cevap geldi. TABU: HODRİ MEYDAN Şahin Tin'in açıklamalarına cevap veren isim olan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu şu açıklamayı yaptı;  "Ey Şahin Tin; Cumhuriyet Halk Partisini terörle yan yana koymak hiç kimsenin haddine değildir. Legal, meşru ve asırlık geçmişi olan bir siyasi partiye yönelik olarak; ülkemizin kaderini etkileyecek olan anayasa değişikliğinin referanduma gittiği bu takvimde sırf seçmenleri manipüle etme gayesiyle sarf ettiğiniz bu mesnetsiz sözler; referandumda oy kullanmayı düşünen tüm yurttaşlar arasında kin ve nifak tohumları ekmeye yönelmiş siyasi bir nefret suçudur. Dokunulmazlığınızın bittiği gün yakana yapışmak üzere bu hususta yasal haklarımızı kullanacağımızı ve hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile Partimizin tüzel kişiliğine yönelik hakaret suçundan dolayı gerekli müracaatlarımızı ayrıca yapacağımızı bilmenizi isterim. Sana bu memlekette milletvekili olma şansını vermiş Cumhuriyetin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisine sözde terörle aynı safta diye çamur atacağına; Anayasa değişikliğine dair iki cümle kur da görelim demokrasi aşkını. O değil, ben illa terör konuşacağım diyorsan hodri meydan: Habur'u konuşalım, Oslo'yu konuşalım, İmralı zabıtlarını konuşalım, Hakan Şükür'ü milletvekili yapanları, Pensilvanya'da Fetö'yü ziyaret eden AKP'li vekillerinizi konuşalım, Yüksek Askeri Şuranın ihraç kararlarına konulan şerhleri, uygulanmayan Milli Güvenlik Kurulu kararlarını, ne idiğü belirsiz süreçte sözde çözüm diyerek Öcalan'ı yere göğe sığdıramayan bakanlarınızı, danışmanlarınızı konuşalım. Hodri meydan. SUÇ DUYURUSUNA HAZIRLANIYOR Haberin basında yer almasının ardından Denizlikenthaber.com'u arayan CHP Pamukkale İlçe Başlanı Av. Osman Tabu, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında savcılığa suç durusunda bulunacaklarını söyledi. Tabu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Sayın Tin, legal bir parti olan partimizden bahsederken bu cümleleri kullanamaz. Ne demek 'CHP hainlerin safında yer alıyor'. Bu açıklamalar çok tahlis ve yakışıksızdır. Gereğini yapacağız' dedi.   ŞAHİN TİN NE DEMİŞTİ (TIKLA)
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, AKP'li vekile böyle seslendi, "Ey Şahin Tin; Cumhuriyet Halk Partisini terörle yan yana koymak hiç kimsenin haddine değildir."

Ak Parti Milletvekili Şahin Tin'in bu gün tüm basın mensuplarına gönderdiği açıklamasında yer alan “Tek bir akıl için birçok cepheden saldıran terör örgütleri ve onlara çanak tutan siyasi uzantıları artık bugün iyice gün yüzüne çıkmıştır. Sadece HDP değil CHP’nin de bu denli siyasi karanlık bakışı, ülkemize saldıran terör unsurlarıyla aynı safta yerini alması, oldukça manidardır." sözleri üzerine CHP'den cevap geldi.

TABU: HODRİ MEYDAN

Şahin Tin'in açıklamalarına cevap veren isim olan CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu şu açıklamayı yaptı; 

"Ey Şahin Tin; Cumhuriyet Halk Partisini terörle yan yana koymak hiç kimsenin haddine değildir. Legal, meşru ve asırlık geçmişi olan bir siyasi partiye yönelik olarak; ülkemizin kaderini etkileyecek olan anayasa değişikliğinin referanduma gittiği bu takvimde sırf seçmenleri manipüle etme gayesiyle sarf ettiğiniz bu mesnetsiz sözler; referandumda oy kullanmayı düşünen tüm yurttaşlar arasında kin ve nifak tohumları ekmeye yönelmiş siyasi bir nefret suçudur. Dokunulmazlığınızın bittiği gün yakana yapışmak üzere bu hususta yasal haklarımızı kullanacağımızı ve hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ile Partimizin tüzel kişiliğine yönelik hakaret suçundan dolayı gerekli müracaatlarımızı ayrıca yapacağımızı bilmenizi isterim. Sana bu memlekette milletvekili olma şansını vermiş Cumhuriyetin kurucu partisi Cumhuriyet Halk Partisine sözde terörle aynı safta diye çamur atacağına; Anayasa değişikliğine dair iki cümle kur da görelim demokrasi aşkını. O değil, ben illa terör konuşacağım diyorsan hodri meydan: Habur'u konuşalım, Oslo'yu konuşalım, İmralı zabıtlarını konuşalım, Hakan Şükür'ü milletvekili yapanları, Pensilvanya'da Fetö'yü ziyaret eden AKP'li vekillerinizi konuşalım, Yüksek Askeri Şuranın ihraç kararlarına konulan şerhleri, uygulanmayan Milli Güvenlik Kurulu kararlarını, ne idiğü belirsiz süreçte sözde çözüm diyerek Öcalan'ı yere göğe sığdıramayan bakanlarınızı, danışmanlarınızı konuşalım. Hodri meydan.

SUÇ DUYURUSUNA HAZIRLANIYOR

Haberin basında yer almasının ardından Denizlikenthaber.com'u arayan CHP Pamukkale İlçe Başlanı Av. Osman Tabu, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin hakkında savcılığa suç durusunda bulunacaklarını söyledi. Tabu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Sayın Tin, legal bir parti olan partimizden bahsederken bu cümleleri kullanamaz. Ne demek 'CHP hainlerin safında yer alıyor'. Bu açıklamalar çok tahlis ve yakışıksızdır. Gereğini yapacağız' dedi.  

ŞAHİN TİN NE DEMİŞTİ (TIKLA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.