Şeniz Doğan’ın eşi de gözaltına alındı!
Şeniz Doğan’ın eşi de gözaltına alındı!
Denizli’nin Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve eşi Mehmet Ali Doğan gözaltına alındı. Polis ekiplerinin belediye binasında ve Başkan Doğan’ın evindeki aramalarının sürdüğü bildirildi.
Denizli siyasetinde büyük yankı uyandıran flaş bir gelişme yaşandı. Edinilen son dakika bilgilerine göre; Merkezefendi Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde operasyon düzenlendi.
Belediye Binasında ve Evde Aramalar Sürüyor
Düzenlenen operasyon kapsamında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile eşi Mehmet Ali Doğan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. Güvenlik güçlerinin belediye hizmet binasında ve Başkan Doğan’ın ikametinde arama çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Soruşturmayla ilgili adli süreç ve gelişmelerin yakından takip edildiği belirtildi.
Denizli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.