Sarayköy'de Büyük Gün

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2015 - 20:35, Güncelleme: 16.05.2015 - 20:39 3580+ kez okundu.
 

Sarayköy'de Büyük Gün

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Sarayköy Oto Santral Garajının temel atma töreni Belediye önünde gerçekleştirildi.
Törene AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Mehmet Yüksel, Osman Yüceliş, AK Parti Sarayköy Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Baba, AK Parti Sarayköy Kadın Kolları Başkanı Serda Kılınç katıldılar. Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş, göreve geldiğinden beri gerçekleştirdiği hizmetlerin muhasebesini yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da verilen sözlerin bir bir tutulduğunu sadece bir yıl içinde Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte büyük işler başardıklarını, hizmet destanının devam edeceğini ifade etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Sarayköy'de yapılacak hastane ek binasının müjdesini verdi ve oto santral garajının daha çabuk bitmesini ve vatandaşların hizmetine sunulmasını istedi. En kısa zamanda başlayacak projeyle İzmir Denizli arası 1 saat 15 dakika olacak dedi. Denizli, Sarayköy gelişmeye büyümeye devam edecek dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan'ın katılımıyla gerçekleştirilen Sarayköy Oto Santral Garajının temel atma töreni Belediye önünde gerçekleştirildi.
Törene AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Mehmet Yüksel, Osman Yüceliş, AK Parti Sarayköy Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Baba, AK Parti Sarayköy Kadın Kolları Başkanı Serda Kılınç katıldılar. Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş, göreve geldiğinden beri gerçekleştirdiği hizmetlerin muhasebesini yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da verilen sözlerin bir bir tutulduğunu sadece bir yıl içinde Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte büyük işler başardıklarını, hizmet destanının devam edeceğini ifade etti.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Sarayköy'de yapılacak hastane ek binasının müjdesini verdi ve oto santral garajının daha çabuk bitmesini ve vatandaşların hizmetine sunulmasını istedi. En kısa zamanda başlayacak projeyle İzmir Denizli arası 1 saat 15 dakika olacak dedi. Denizli, Sarayköy gelişmeye büyümeye devam edecek dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.