Sahip olduğumuz geleneklerimizi yaşatalım

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2015 - 18:19, Güncelleme: 16.07.2015 - 18:27 3923+ kez okundu.
 

Sahip olduğumuz geleneklerimizi yaşatalım

Ay boyunca sorfamızda yediğimiz ekmeğin sağlık bir şekilde bizlere ulaşmasına öncülük eden Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karabadan bir bayram mesajı yayımladı.
Denizli Fırıncılar Odası Denizli Fırıncılar Odası Odası Başkanı Bekir Karadaban, Yönetim Kurulu adına Ramazan Bayram Mesajı yayımladı. Ay boyunca sorfamızda yediğimiz ekmeğin sağlık bir şekilde bizlere ulaşmasına öncülük eden Karabadan, "Bir aylık Mübarek Ramazan ayı boyunca nefis terbiyesi imtihanı verip, tamamladığımız Mübarek Ramazan ayının sonunda Milletçe sahip olduğumuz köklü geleneklerin yaşatılmasını, sevgi, saygı, vefa, hoşgörü ve dayanışma gibi evrensel insanî değerlerin benimsenmesini özendiren, toplumsal dokuyu güçlendiren, huzur ve barış atmosferini pekiştiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayaçagız” dedi. 
Ay boyunca sorfamızda yediğimiz ekmeğin sağlık bir şekilde bizlere ulaşmasına öncülük eden Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karabadan bir bayram mesajı yayımladı.

Denizli Fırıncılar Odası Denizli Fırıncılar Odası Odası Başkanı Bekir Karadaban, Yönetim Kurulu adına Ramazan Bayram Mesajı yayımladı.

Ay boyunca sorfamızda yediğimiz ekmeğin sağlık bir şekilde bizlere ulaşmasına öncülük eden Karabadan, "Bir aylık Mübarek Ramazan ayı boyunca nefis terbiyesi imtihanı verip, tamamladığımız Mübarek Ramazan ayının sonunda Milletçe sahip olduğumuz köklü geleneklerin yaşatılmasını, sevgi, saygı, vefa, hoşgörü ve dayanışma gibi evrensel insanî değerlerin benimsenmesini özendiren, toplumsal dokuyu güçlendiren, huzur ve barış atmosferini pekiştiren müstesna günlerden biri olan Ramazan Bayramı’nı kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayaçagız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.