Pilateste yeni dönem başladı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2015 - 14:38, Güncelleme: 13.10.2015 - 19:19 4817+ kez okundu.
 

Pilateste yeni dönem başladı

Denizli'de sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği pilates kursunda yeni dönem başladı.
Binlerce kadının spor yapacağı pilates kursu kayıt müracaatları Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi'nde yapılıyor. Kadınların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği pilates kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda 2015-2016 yeni dönemi pilatese başlayacak kadınlara yönelik vücut yağ oran ölçümleri yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, pilates dersleri başlamadan önce ücretsiz olarak vücut yağ oranlarının ölçüldüğünü belirterek, bununla kişilerin vücutlarındaki yağ, sıvı ve kas oranlarının incelendiğini kaydetti. Işık, "Bu incelemeler sonrasında kişileri bilgilendiriyoruz. Nasıl beslenmeleri, neler yemeleri ve neler yapmaları konusunda yönlendiriyoruz. Önümüzdeki hafta başlayacak eğitimlerin ardından 4 ay sonra yeniden ölçüm yapılarak alınan mesafe konusunda bayanlarımıza bilgiler vereceğiz" dedi. "Müracaatlar her geçen gün artıyor" Yeni dönem için bugüne kadar 2 binin üzerinde kayıt aldıklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verilen pilates eğitimlerine olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Bütün bayanlarımızı sağlıklı yaşam için pilates yapmaya davet ediyorum. Ücretsiz kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi'ne müracaat etmeleri gerekmektedir" diye konuştu.
Denizli'de sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği pilates kursunda yeni dönem başladı.

Binlerce kadının spor yapacağı pilates kursu kayıt müracaatları Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi'nde yapılıyor.

Kadınların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği pilates ile Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği pilates kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda 2015-2016 yeni dönemi pilatese başlayacak kadınlara yönelik vücut yağ oran ölçümleri yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, pilates dersleri başlamadan önce ücretsiz olarak vücut yağ oranlarının ölçüldüğünü belirterek, bununla kişilerin vücutlarındaki yağ, sıvı ve kas oranlarının incelendiğini kaydetti. Işık, "Bu incelemeler sonrasında kişileri bilgilendiriyoruz. Nasıl beslenmeleri, neler yemeleri ve neler yapmaları konusunda yönlendiriyoruz. Önümüzdeki hafta başlayacak eğitimlerin ardından 4 ay sonra yeniden ölçüm yapılarak alınan mesafe konusunda bayanlarımıza bilgiler vereceğiz" dedi.

"Müracaatlar her geçen gün artıyor"

Yeni dönem için bugüne kadar 2 binin üzerinde kayıt aldıklarını ifade eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, "Büyükşehir Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak verilen pilates eğitimlerine olan ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Bütün bayanlarımızı sağlıklı yaşam için pilates yapmaya davet ediyorum. Ücretsiz kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızın Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi ve Yenişehir Spor Merkezi'ne müracaat etmeleri gerekmektedir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür