PAMUKKALE'NİN DEVRİNDEN BAKANLIĞIN HABERİ YOK!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2016 - 15:33, Güncelleme: 09.05.2016 - 15:56 4013+ kez okundu.
 

PAMUKKALE'NİN DEVRİNDEN BAKANLIĞIN HABERİ YOK!

Geçtiğimiz hafta "Pamukkale'nin TÜRSAB'tan alınıp Denizli Büyükşehir Belediyesine devredileceğii" yönünde haberler çıkmıştı. Ancak Turizm Bakanlığı'nın bu konudan bilgisinin olmadığı ortaya çıktı.
Geçtiğimiz hafta Denizli'de bazı basın organlarında çıkan "Pamukkale ören yerinin işletmesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği" şeklin haberler asılsız çıktı. Haber sitemiz tarafından Turizm Bakanlığı ile yapılan görüşmelerde böyle bir konunun olmadığı ortaya çıktı. Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geride bıraktığımız haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'la görüştüğü ve Pamukkale'nin işletmesinin Büyükşehir Belediyesine deveredilmesi için onay alındığı bazı haber sitelerinde yer almıştı. Söz konusu iddialar üzerine Turizm Bakanlığı'na bilgi edinme yasası kapsamında yaptığımız başvuruda, böyle bir konunun olmadığı, ayrıca bilgi paylaşamayacakları bakanlık tarafından tarafımıza iletildi.  Halen TÜRSAB'ta olan işletme yetkisi için TÜRSAB yetkilileri ile yaptığımız görüşme de kendilerine konu hakkında herhangi bir bilgi paylaşımın yapılmadığı bilgisi verildi.  
Geçtiğimiz hafta "Pamukkale'nin TÜRSAB'tan alınıp Denizli Büyükşehir Belediyesine devredileceğii" yönünde haberler çıkmıştı. Ancak Turizm Bakanlığı'nın bu konudan bilgisinin olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta Denizli'de bazı basın organlarında çıkan "Pamukkale ören yerinin işletmesi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildiği" şeklin haberler asılsız çıktı. Haber sitemiz tarafından Turizm Bakanlığı ile yapılan görüşmelerde böyle bir konunun olmadığı ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geride bıraktığımız haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'la görüştüğü ve Pamukkale'nin işletmesinin Büyükşehir Belediyesine deveredilmesi için onay alındığı bazı haber sitelerinde yer almıştı. Söz konusu iddialar üzerine Turizm Bakanlığı'na bilgi edinme yasası kapsamında yaptığımız başvuruda, böyle bir konunun olmadığı, ayrıca bilgi paylaşamayacakları bakanlık tarafından tarafımıza iletildi. 

Halen TÜRSAB'ta olan işletme yetkisi için TÜRSAB yetkilileri ile yaptığımız görüşme de kendilerine konu hakkında herhangi bir bilgi paylaşımın yapılmadığı bilgisi verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.