Pamukkale'de Acı Olay: 42 Yaşındaki Baba Evinde Ölü Bulundu

Asayiş 26.06.2026 - 20:54, Güncelleme: 26.06.2026 - 20:54 5264 kez okundu.
 

Pamukkale'de Acı Olay: 42 Yaşındaki Baba Evinde Ölü Bulundu

DENİZLİ - Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi’nde yürekleri burkan bir olay meydana geldi. 42 yaşındaki iki çocuk babası Avni Hangül, yalnız yaşadığı evinde hareketsiz halde bulundu.
Edinilen bilgilere göre; eşinden ayrı yaşadığı ve bir süredir kendisinden haber alınamadığı belirtilen Avni Hangül’ün dairesine gelen çocukları, babalarını yerde hareketsiz yatar vaziyette buldu. Çocukların ve çevre sakinlerinin durumu hemen bildirmesi üzerine, bölgeye vakit kaybetmeden polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, 42 yaşındaki Avni Hangül’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Acı haberle yasa boğulan yakınları sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin evde gerçekleştirdiği detaylı çalışmaların ardından, Hangül’ün cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin feci olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
DENİZLİ - Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi’nde yürekleri burkan bir olay meydana geldi. 42 yaşındaki iki çocuk babası Avni Hangül, yalnız yaşadığı evinde hareketsiz halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre; eşinden ayrı yaşadığı ve bir süredir kendisinden haber alınamadığı belirtilen Avni Hangül’ün dairesine gelen çocukları, babalarını yerde hareketsiz yatar vaziyette buldu. Çocukların ve çevre sakinlerinin durumu hemen bildirmesi üzerine, bölgeye vakit kaybetmeden polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay Yerinde Hayatını Kaybettiği Belirlendi

Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde, 42 yaşındaki Avni Hangül’ün yaşamını yitirdiği tespit edildi. Acı haberle yasa boğulan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin evde gerçekleştirdiği detaylı çalışmaların ardından, Hangül’ün cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Denizli Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekiplerinin feci olayla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.