PAMUKKALE’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ KARNAVALA DÖNÜŞTÜ: BİNLERCE ÇOCUK EĞLENCEYE DOYDU

PAMUKKALE BLD 24.04.2026 - 13:25, Güncelleme: 27.04.2026 - 10:30 399 kez okundu.
 

PAMUKKALE’DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ KARNAVALA DÖNÜŞTÜ: BİNLERCE ÇOCUK EĞLENCEYE DOYDU

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, binlerce çocuğun katılımıyla adeta karnavala dönüştü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.
Saat 15.00’te kapılarını açan şenliğe aileler yoğun ilgi gösterirken, etkinlik alanında birbirinden renkli aktiviteler yer aldı. Başkan Ertemur çocuklarla buluştu Ali Rıza Ertemur, şenliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. Oyun alanlarını gezen Ertemur, çocuklarla sohbet etti, çeşitli etkinliklere katıldı ve pamuk şeker ikramında bulundu. Eğlence dolu anlar yaşandı Şenlik kapsamında kurulan Survivor parkurları, rodeo alanı, canlı langırt sahası ve boyama etkinlikleri büyük ilgi gördü. Çocuklar ayrıca sihirbaz gösterileri, kukla şovları ve bubble show ile unutulmaz anlar yaşadı. Alanı dolduran çocuklara Türk bayrakları, balonlar, pamuk şeker, patlamış mısır ve Osmanlı macunu da ücretsiz olarak dağıtıldı. “Çocuklarımız için çalışıyoruz” Programda konuşan Başkan Ertemur, 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu belirterek, çocukların huzurlu ve mutlu bir geleceğe sahip olması için çalıştıklarını ifade etti. Müzik ve dansla final yaptı Etkinlik, Pamukkale Belediye Orkestrası konseri ve dans gösterileriyle sona erdi. Çocuklar müzik eşliğinde dans ederek bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği, binlerce çocuğun katılımıyla adeta karnavala dönüştü. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar gün boyu doyasıya eğlendi.

Saat 15.00’te kapılarını açan şenliğe aileler yoğun ilgi gösterirken, etkinlik alanında birbirinden renkli aktiviteler yer aldı.

Başkan Ertemur çocuklarla buluştu

Ali Rıza Ertemur, şenliğe katılarak çocuklarla yakından ilgilendi. Oyun alanlarını gezen Ertemur, çocuklarla sohbet etti, çeşitli etkinliklere katıldı ve pamuk şeker ikramında bulundu.

Eğlence dolu anlar yaşandı

Şenlik kapsamında kurulan Survivor parkurları, rodeo alanı, canlı langırt sahası ve boyama etkinlikleri büyük ilgi gördü. Çocuklar ayrıca sihirbaz gösterileri, kukla şovları ve bubble show ile unutulmaz anlar yaşadı.

Alanı dolduran çocuklara Türk bayrakları, balonlar, pamuk şeker, patlamış mısır ve Osmanlı macunu da ücretsiz olarak dağıtıldı.

“Çocuklarımız için çalışıyoruz”

Programda konuşan Başkan Ertemur, 23 Nisan’ın dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu belirterek, çocukların huzurlu ve mutlu bir geleceğe sahip olması için çalıştıklarını ifade etti.

Müzik ve dansla final yaptı

Etkinlik, Pamukkale Belediye Orkestrası konseri ve dans gösterileriyle sona erdi. Çocuklar müzik eşliğinde dans ederek bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.