ÖZER 2 KEZ GİTTİ,SIRADA KEÇECİ VAR

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2016 - 16:33, Güncelleme: 07.09.2016 - 16:33 3899+ kez okundu.
 

ÖZER 2 KEZ GİTTİ,SIRADA KEÇECİ VAR

**Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şekli
    **Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şeklinde özetleniyordu.   NECDET ÖZER 2 KEZ GİTTİ, ŞİMDİ SIRADA KEÇECİ VAR    Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şeklinde özetleniyordu. İşte Pamukkale Haber’deki Tahir Aygün imzalı haber; “Fetullah Gülen’le tanışmak istedi. Pensilvanya’ya kadar gitti. Ama muradına eremedi. Denizli’nin önde gelen isimlerinden Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, geçtiğimiz haftalarda DTO Başkanı Necdet Özer’le birlikte TOBB toplantısı için Amerika’ya gitti. Amerika gezisi gündeme gelince Pensilvanya’da yaşayan Fettullah Gülen’i ziyaret söz konusu olabilirdi. Bu ziyaret için DSO Başkanı Müjdat Keçeci, yönetim kurulunun görüşüne başvurdu. Yönetim kurulu bir kişi hariç Keçeci’nin Gülen’i ziyaret etmesine onay verdi. Amerika Gezisi sırasında Pensilvanya yakınlarına kadar giden Keçeci ziyaret konusunda başarılı olamadı. Keçeci, ‘Götürmediler. Ben tanışmak istiyordum. Yaşadığı yeri merak ediyordum. Keşke tanışmayı başarabilseydim’ dedi.”   Aygün sitesindeki haber “Gülen bir liderdir” ara başlığı ile şöyle sürüyordu; “Keçeci, ‘Benim için Fettullah Gülen, bir liderdir. Kitlelerin dikkate aldığı, ülkelerin görüşlerini sorduğu biri tanışılması gereken, görüşlerimizin aktarılması gereken biridir. Bir gün tekrar gidip kendisiyle tanışmak istiyorum’ diye konuştu.” Tahir Aygün’ün Pamukkale Haber sitesindeki bu yazıyı ne Keçeci ne de Özer yalanlamadı. Ancak kendi aralarında geçen konuşmayı DTO Başkanı Necdet Özer bize aynen anlattı. (Hatta Özer anlatırken, DSO Başkanı Müjdat Keçeci de şahit oldu ve “Beni Necdet Başkan götürecek” dedi) Özer, “Ben Fetullah Gülen Hoca’nın ziyaretine 2 defa gittim. Bir kanaat önderine bu ziyaretin saklayacak bir yanı yok. Müjdat Başkan’la beraber de gidebiliriz. Hatta bana ‘sen ayarla, beraber gidelim’ diyor. İşin aslı budur. Bu muhabbettir. DSO’da yönetim toplantısı, yönetim kararı, ‘gitmeli-gitmemeli’ şeklinde tartışmalar yoktur” dedi.
**Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şekli
 
 

**Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şeklinde özetleniyordu.

 

NECDET ÖZER 2 KEZ GİTTİ,

ŞİMDİ SIRADA KEÇECİ VAR

 

 Denizli’de faaliyet gösteren “pamukkalehaber.com” sitesinde geçtiğimiz haftalarda ilginç bir haber yer aldı. Sahipliğini Tahir Aygün’ün yaptığı sitenin haberinde DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin ABD gezisinde Pehsilvanya’ya uğrayıp Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret etmek istediğini, ancak bunda başarılı olamadığını iddia ediyordu. Oysa bu kulisin öyküsü; “DTO Başkanı Necdet Özer’in DSO Başkanı Müdat Keçeci ile birlikte Fetullah Gülen Hoca’yı ziyaret için Pensilvanya’ya gitmeyi planladıkları” şeklinde özetleniyordu. İşte Pamukkale Haber’deki Tahir Aygün imzalı haber; “Fetullah Gülen’le tanışmak istedi. Pensilvanya’ya kadar gitti. Ama muradına eremedi. Denizli’nin önde gelen isimlerinden Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, geçtiğimiz haftalarda DTO Başkanı Necdet Özer’le birlikte TOBB toplantısı için Amerika’ya gitti. Amerika gezisi gündeme gelince Pensilvanya’da yaşayan Fettullah Gülen’i ziyaret söz konusu olabilirdi. Bu ziyaret için DSO Başkanı Müjdat Keçeci, yönetim kurulunun görüşüne başvurdu. Yönetim kurulu bir kişi hariç Keçeci’nin Gülen’i ziyaret etmesine onay verdi. Amerika Gezisi sırasında Pensilvanya yakınlarına kadar giden Keçeci ziyaret konusunda başarılı olamadı. Keçeci, ‘Götürmediler. Ben tanışmak istiyordum. Yaşadığı yeri merak ediyordum. Keşke tanışmayı başarabilseydim’ dedi.”

 

Aygün sitesindeki haber “Gülen bir liderdir” ara başlığı ile şöyle sürüyordu; “Keçeci, ‘Benim için Fettullah Gülen, bir liderdir. Kitlelerin dikkate aldığı, ülkelerin görüşlerini sorduğu biri tanışılması gereken, görüşlerimizin aktarılması gereken biridir. Bir gün tekrar gidip kendisiyle tanışmak istiyorum’ diye konuştu.” Tahir Aygün’ün Pamukkale Haber sitesindeki bu yazıyı ne Keçeci ne de Özer yalanlamadı. Ancak kendi aralarında geçen konuşmayı DTO Başkanı Necdet Özer bize aynen anlattı. (Hatta Özer anlatırken, DSO Başkanı Müjdat Keçeci de şahit oldu ve “Beni Necdet Başkan götürecek” dedi) Özer, “Ben Fetullah Gülen Hoca’nın ziyaretine 2 defa gittim. Bir kanaat önderine bu ziyaretin saklayacak bir yanı yok. Müjdat Başkan’la beraber de gidebiliriz. Hatta bana ‘sen ayarla, beraber gidelim’ diyor. İşin aslı budur. Bu muhabbettir. DSO’da yönetim toplantısı, yönetim kararı, ‘gitmeli-gitmemeli’ şeklinde tartışmalar yoktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.