Onurları için oynayacaklar!

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2015 - 15:26, Güncelleme: 14.10.2015 - 15:26 3486+ kez okundu.
 

Onurları için oynayacaklar!

Denizlispor, Cumartesi günü saat 13.30’da konuk edeceği Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
FUTBOLCULARIN ONUR MÜCADELESİ Futbolcuların söz verdiğini belirten teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Bu maçı kazanmayı en çok futbolcular istiyor. Boğazlarına kadar geldi. Ezik durumdalar. Prim ya da paranın önemli olmadığını söylediler. Onurları için oynayacaklar” dedi. “3 SİSTEMLİ OYUN SERGİLEYECEĞİZ” İlk iki haftada olduğu gibi Türkiye’nin konuşup beğendiği gerçek kimliklerine bu karşılaşmayı kazanarak döneceklerini ifade eden Altıparmak, “Sahada oyunun başı, ortası ve sonu olmak üzere 3 sistemli bir anlayışımız olacak. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Rakibimizi dakika dakika analiz ettik. Tedbirlerimizi aldık. Patlama yapacağız” diye konuştu. “TARAFTARLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR” Denizlispor hocası, özellikle bu maçta taraftarlara çok ihtiyaçları olacağını kaydetti. Taraftarların stadı doldurup, maçın 1.dakikasından bitiş düdüğüne kadar kendilerini desteklemesi gerektiğini vurgulayan Altıparmak, “Gün birlik beraberlik günüdür. Her zamankinden daha çok bütünleşmeye ihtiyacımız var. Denizlililer ve taraftarlar bu çağrıma lütfen kulak versin” dedi.
Denizlispor, Cumartesi günü saat 13.30’da konuk edeceği Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

FUTBOLCULARIN ONUR MÜCADELESİ

Futbolcuların söz verdiğini belirten teknik direktör Mehmet Altıparmak, “Bu maçı kazanmayı en çok futbolcular istiyor. Boğazlarına kadar geldi. Ezik durumdalar. Prim ya da paranın önemli olmadığını söylediler. Onurları için oynayacaklar” dedi.

“3 SİSTEMLİ OYUN SERGİLEYECEĞİZ”

İlk iki haftada olduğu gibi Türkiye’nin konuşup beğendiği gerçek kimliklerine bu karşılaşmayı kazanarak döneceklerini ifade eden Altıparmak, “Sahada oyunun başı, ortası ve sonu olmak üzere 3 sistemli bir anlayışımız olacak. Rakibimizin güçlü olduğunu biliyoruz. Rakibimizi dakika dakika analiz ettik. Tedbirlerimizi aldık. Patlama yapacağız” diye konuştu.

“TARAFTARLARA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR”

Denizlispor hocası, özellikle bu maçta taraftarlara çok ihtiyaçları olacağını kaydetti. Taraftarların stadı doldurup, maçın 1.dakikasından bitiş düdüğüne kadar kendilerini desteklemesi gerektiğini vurgulayan Altıparmak, “Gün birlik beraberlik günüdür. Her zamankinden daha çok bütünleşmeye ihtiyacımız var. Denizlililer ve taraftarlar bu çağrıma lütfen kulak versin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.