OKUL SERVİSİ KAZA YAPTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2018 - 17:40, Güncelleme: 17.12.2018 - 17:40 4215+ kez okundu.
 

OKUL SERVİSİ KAZA YAPTI

Denizli Pamukkale ilçesinde servis kamyona arkadan çarptı.
Kaza, Pamukkale yolu üzerinde Korucuk Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenci taşıyan 20 S 0505 plakalı servis aracı kamyona arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle öğrenciler korku ve panik yaşadı. 8 öğrenci ise hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar öğrencileri araçtan indirerek teskin eti, yaralı öğrenciler için sağlık ekiplerine ve polise bilgi verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri öğrencilere ilk sağlık müdahalesini yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye taşıdı. Yaralanan 8 öğrenciden 2'si PAÜ Hastanesine, 2'si Denizli Devlet Hastanesine 4'ü ise Servergazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Öğrencilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Denizli Pamukkale ilçesinde servis kamyona arkadan çarptı.

Kaza, Pamukkale yolu üzerinde Korucuk Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrenci taşıyan 20 S 0505 plakalı servis aracı kamyona arkadan çarptı.

Kazanın etkisiyle öğrenciler korku ve panik yaşadı. 8 öğrenci ise hafif şekilde yaralandı. Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar öğrencileri araçtan indirerek teskin eti, yaralı öğrenciler için sağlık ekiplerine ve polise bilgi verdi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri öğrencilere ilk sağlık müdahalesini yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye taşıdı. Yaralanan 8 öğrenciden 2'si PAÜ Hastanesine, 2'si Denizli Devlet Hastanesine 4'ü ise Servergazi Devlet Hastanesine sevk edildi. Öğrencilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.