O ŞARKIYA BÖYLE RİTİM TUTTU

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2017 - 23:59, Güncelleme: 08.02.2017 - 05:37 4022+ kez okundu.
 

O ŞARKIYA BÖYLE RİTİM TUTTU

Denizli'de sosyal medya üzerinden büyük bir kitleye hitap eden Denizli Trafik Grubundan yayımlanan bir video görenleri şaşkına çevirdi.
Sosyal medya üzerinden ögütlenen Denizli Trafik Grubu'nda dün gece paylaşılan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Videoda siyahi bir Amerikan askeri Moğolların söylediği "Gari de gari" şarkısıyla oynayıp kendinden geçti. Denizlililerin müşhur sözcüklerinden olan "gari" kelimesini söylerken izleyenleri güldüren asker, şarkı eşliğinde gerçekleştirdiği dansı ve sempatik hareketleriyle izleyenleri güldürdü. Bir Denizlili tarafından çekilen ama nerede çekildiği henüz bilinmeyen görüntülerin sosyal medya da yayınlamasının ardından kısa sürede yüzbinlere ulaştı. Görüntülerin ise kimin tarafından çekildiği merak konusu oldu. Amerikan askerinin Denizli'de meşhur eden video çok konuşulacak gibi görünüyor.  DENİZLİ'DE ÇIIR AÇTILAR Denizlide yol durumu bilgilerini paylaşarak, bir çok kazanın ve tehlikeli yolların habercisi olan Denizli de Trafik Grubu şehirdeki ki sürücülerin neredeyse hepsinin rehberi olmuş durumunda. 4 ayı aşkın süredir facebook üzerinden örgütlenen bu grup, yolda kalanların, tehlikeli yol durumlarının habercisi olarak bir çok Denizlili sürücünün yardımına koşmaktan yanı sıra bir aile ortamı yaratmayı da başarmış durumda. Çoğu Denizli yerel gazetecisininde haber kaynağı haline gelen bu grup şimdi ise kitlenin büyümesiyle birlikte 100 bin aboneye doğru emin adımlarla koşuyor.
Denizli'de sosyal medya üzerinden büyük bir kitleye hitap eden Denizli Trafik Grubundan yayımlanan bir video görenleri şaşkına çevirdi.

Sosyal medya üzerinden ögütlenen Denizli Trafik Grubu'nda dün gece paylaşılan görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Videoda siyahi bir Amerikan askeri Moğolların söylediği "Gari de gari" şarkısıyla oynayıp kendinden geçti. Denizlililerin müşhur sözcüklerinden olan "gari" kelimesini söylerken izleyenleri güldüren asker, şarkı eşliğinde gerçekleştirdiği dansı ve sempatik hareketleriyle izleyenleri güldürdü. Bir Denizlili tarafından çekilen ama nerede çekildiği henüz bilinmeyen görüntülerin sosyal medya da yayınlamasının ardından kısa sürede yüzbinlere ulaştı. Görüntülerin ise kimin tarafından çekildiği merak konusu oldu. Amerikan askerinin Denizli'de meşhur eden video çok konuşulacak gibi görünüyor. 

DENİZLİ'DE ÇIIR AÇTILAR

Denizlide yol durumu bilgilerini paylaşarak, bir çok kazanın ve tehlikeli yolların habercisi olan Denizli de Trafik Grubu şehirdeki ki sürücülerin neredeyse hepsinin rehberi olmuş durumunda. 4 ayı aşkın süredir facebook üzerinden örgütlenen bu grup, yolda kalanların, tehlikeli yol durumlarının habercisi olarak bir çok Denizlili sürücünün yardımına koşmaktan yanı sıra bir aile ortamı yaratmayı da başarmış durumda. Çoğu Denizli yerel gazetecisininde haber kaynağı haline gelen bu grup şimdi ise kitlenin büyümesiyle birlikte 100 bin aboneye doğru emin adımlarla koşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.