O KAZADAN ACI HABER!

İlçe Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2017 - 09:58, Güncelleme: 12.04.2017 - 10:24 7541+ kez okundu.
 

O KAZADAN ACI HABER!

31 Mart günü Denizli'de meydana gelen kazada yaralanan çevik kuvvet mensubu polis memuru bu gün hayatını kaybetti. Polis memuru Akçadağ, kazanın meydana geldiği gün daha görevinin 12. günündeydi.
Denizli'de 31 Mart günü Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekibini taşıyan minibüs bir otomobille çarpışmıştı. Çarpışma sonucu minibüste bulunan 7 Polis yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Akçadağ’ın durumu kritikti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Akçadağ, gerçekleştirilen 3 ameliyatın ardından iyleşme sürecine bırakıldı. Yoğun bakımda ünitesinde tedavisine devam edilen Akçadağ’ın geçtiğimiz hafta beyin ölümü gerekleşti. Makineye bağlı olarak nefes alıp veren Ramazan Akçadağ, bu sabah son nefesini vererek şehit oldu.  Şehit Akçadağ için bugün Emniyet Müdürlüğü binası önünde saat 11.00’da resmi cenaze töreni  düzenlenecek. Törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale’ye gönderilecek.  12 GÜNLÜK POLİS MEMURUYDU 1992 Kırıkkale doğumlu olan Şehit Polis Ramazan Akçadağ,  ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Üniversitenin ardından polis olmaya karar veren Akçadağ, 19 Mart 2017’de Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olarak 22 Mart’ta ilk görev yeri olan Denizli’de göreve başlamıştı. 
31 Mart günü Denizli'de meydana gelen kazada yaralanan çevik kuvvet mensubu polis memuru bu gün hayatını kaybetti. Polis memuru Akçadağ, kazanın meydana geldiği gün daha görevinin 12. günündeydi.

Denizli'de 31 Mart günü Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet ekibini taşıyan minibüs bir otomobille çarpışmıştı. Çarpışma sonucu minibüste bulunan 7 Polis yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Akçadağ’ın durumu kritikti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Akçadağ, gerçekleştirilen 3 ameliyatın ardından iyleşme sürecine bırakıldı. Yoğun bakımda ünitesinde tedavisine devam edilen Akçadağ’ın geçtiğimiz hafta beyin ölümü gerekleşti. Makineye bağlı olarak nefes alıp veren Ramazan Akçadağ, bu sabah son nefesini vererek şehit oldu. 
Şehit Akçadağ için bugün Emniyet Müdürlüğü binası önünde saat 11.00’da resmi cenaze töreni  düzenlenecek. Törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale’ye gönderilecek. 

12 GÜNLÜK POLİS MEMURUYDU
1992 Kırıkkale doğumlu olan Şehit Polis Ramazan Akçadağ,  ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. Üniversitenin ardından polis olmaya karar veren Akçadağ, 19 Mart 2017’de Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olarak 22 Mart’ta ilk görev yeri olan Denizli’de göreve başlamıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.