NE ARARSAN VAR!

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2018 - 12:42, Güncelleme: 09.02.2018 - 14:06 4333+ kez okundu.
 

NE ARARSAN VAR!

Akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi adı altında kurulan TEKNOKEN'te ticaret yapmasına izin verilen bir işletmede ele geçirilen malzemeler pes dedirtti.
TEKNOKENT'in adı bu günlerde skandal bir gelişme ile anılıyor. Kurumun bünyesinde barındırdığı özel bir işletmeye polis tarafından yapılan baskında ele geçirilen malzemelerin basına servis edilmesi ile ortaya çıkan skandal, gündeme bomba gibi düşerken, kaçak elektronik sigara dışında cinsel içerikli malzemelerin bulunması pes dedirtti. Binlerce öğrenciniye eğitim verilen kampüs içeresinde teknoloji çaıtısı altında işportacılık yapıldığının ortaya çıkarılmasının ardından gözler TEKNOKENT ve üniversite yönetimine çevirildi.  KAMPÜS İÇİNDE BU NE RAHATLIK? Önceki gün KOM Şube ekipleri tarafından yapılan baskınla gündeme gelen TEKNOKENT'in bünyesinde faaliyet gösteren bir iş yerine yönelik yapılan operasyonda; 8 bin kaçak elektronik sigara bulunmuştu. Yapılan baskına dair detaylar ise bugün gün yüzüne çıktı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6 bin adede yakın elektronik sigara likiti, bin 100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8 bin adede yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. İŞPORTACI GİBİ! Denizli gündemine "polisten TEKNOKENT"e baskın başlığı ile düşen operasyonun detayları polis tarafından basına servis edilen ayrıntıyla farklı bir boyut kazandı. KOM ekiplerinin aramalarının tamamlamasının ardından, söz konusu işletmede 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık gibi malzemeler ele geçirildi. Tüm bunlar bir yana, Pamukkale üniversitesi gibi bir eğitim kurumunda 400 adet cinsel içerikli ürünün ne aradığı akıllarda soru işareti yarattı.Öğrencilerin rahatlıkla girip çıktığı bu merkezde bu ürünlerin ne aradığı cevap bekleyen sorular arasında yerini aldı. Türkiye'de üniversiteler ile sanayi ve araştırma kuruluşlarının,inovasyon çalışmalarını geliştirmesi amacı ile kurulmuş olan TEKNOKENT de ortaya çıkarılan bu olay sonrası, kurumda yeterli denetimin yapılmadığı gözler önüne serildi.  Polis baskını ile ortaya çıkartılan olayda, işletme sahibi tarafından TEKNOKENT'e sokulan ve kaçak olduğu belirlenen ürünlerin dolap ve raflarda adeta teşhire sunulmuş halde bulunması bir başka skandalı ortaya çıkardı.  Pamukkale Üniversitesi bünyesinde akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği, organize bir araştırma ve iş merkezi olarak, Bakanlar Kurulu’nun 18.01.2007 tarih ve 2007/11593 sayılı kararı ile kurulan bu kurumun denetimi kime ait?
Akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği organize bir araştırma ve iş merkezi adı altında kurulan TEKNOKEN'te ticaret yapmasına izin verilen bir işletmede ele geçirilen malzemeler pes dedirtti.

TEKNOKENT'in adı bu günlerde skandal bir gelişme ile anılıyor. Kurumun bünyesinde barındırdığı özel bir işletmeye polis tarafından yapılan baskında ele geçirilen malzemelerin basına servis edilmesi ile ortaya çıkan skandal, gündeme bomba gibi düşerken, kaçak elektronik sigara dışında cinsel içerikli malzemelerin bulunması pes dedirtti. Binlerce öğrenciniye eğitim verilen kampüs içeresinde teknoloji çaıtısı altında işportacılık yapıldığının ortaya çıkarılmasının ardından gözler TEKNOKENT ve üniversite yönetimine çevirildi. 

KAMPÜS İÇİNDE BU NE RAHATLIK?

Önceki gün KOM Şube ekipleri tarafından yapılan baskınla gündeme gelen TEKNOKENT'in bünyesinde faaliyet gösteren bir iş yerine yönelik yapılan operasyonda; 8 bin kaçak elektronik sigara bulunmuştu. Yapılan baskına dair detaylar ise bugün gün yüzüne çıktı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda yaklaşık 700 adet elektronik sigara, 6 bin adede yakın elektronik sigara likiti, bin 100 adet sigara ısıtıcısına takılan minyatür sigara, 220 adet sigara filtresi olmak üzere toplam 8 bin adede yakın kaçak elektronik sigara ve elektronik sigara likiti yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi.

İŞPORTACI GİBİ!

Denizli gündemine "polisten TEKNOKENT"e baskın başlığı ile düşen operasyonun detayları polis tarafından basına servis edilen ayrıntıyla farklı bir boyut kazandı. KOM ekiplerinin aramalarının tamamlamasının ardından, söz konusu işletmede 70 adet kaçak kol saati, parfüm, kulaklık gibi malzemeler ele geçirildi. Tüm bunlar bir yana, Pamukkale üniversitesi gibi bir eğitim kurumunda 400 adet cinsel içerikli ürünün ne aradığı akıllarda soru işareti yarattı.Öğrencilerin rahatlıkla girip çıktığı bu merkezde bu ürünlerin ne aradığı cevap bekleyen sorular arasında yerini aldı. Türkiye'de üniversiteler ile sanayi ve araştırma kuruluşlarının,inovasyon çalışmalarını geliştirmesi amacı ile kurulmuş olan TEKNOKENT de ortaya çıkarılan bu olay sonrası, kurumda yeterli denetimin yapılmadığı gözler önüne serildi. 

Polis baskını ile ortaya çıkartılan olayda, işletme sahibi tarafından TEKNOKENT'e sokulan ve kaçak olduğu belirlenen ürünlerin dolap ve raflarda adeta teşhire sunulmuş halde bulunması bir başka skandalı ortaya çıkardı. 

Pamukkale Üniversitesi bünyesinde akademik, ekonomik ve sosyal yapının bütünleştiği, organize bir araştırma ve iş merkezi olarak, Bakanlar Kurulu’nun 18.01.2007 tarih ve 2007/11593 sayılı kararı ile kurulan bu kurumun denetimi kime ait?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.