"MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2019 - 20:54, Güncelleme: 22.01.2019 - 21:43 3957+ kez okundu.
 

"MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun yıllar siyaset yapmış başarılı isimlerden biri olan Bekir Çapar, 13 Ocak 2017'de alınan kararla, geçici olarak ihraç edildiği partisine geri döndü. 
13 Ocak 2017'de CHP yönetimi tarafından verilen kararla partisinden 2 yıl süre ile ihraç edilen Bekir Çapar, bu sürenin sona ermesi ile yeniden partisine döndü. Çapar, ihraç edilmesinin ardından kısa bir süre bağımsız belediye meclis üyesi olarak Bekilli ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevlerine devam etmiş, siyasi bir parti çatısı altında seçildiği gerekçesi ile bağımsız olarak meclis üyeliği görevini sürdüremeyeceğini beyan ederek, "Yerime Cumhuriyet Halk Partili bir ağabeyim gelecek. CHP ye verilen oylarla CHP'nin temsil edilmesi gerekir" sözleri ile görevinden istifa etmişti.  "MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM" Yaşanan süreç hakkında bir değerlendirmede bulunan Bekir Çapar, "İhraç sürecinde de söylediğim gibi; ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bu gerçeği hiç birşey değiştiremez. Geçici olarak verilen karar 13 ocak itibari ile sona erdi. Siyasî hayatıma sade bir CHP üyesi, Atatürk'ün askeri olarak devam edeceğim. Partim için mücaledeme hiç ara vermedim. Altı Okun temsil ettiği ilkeri yüreğimde taşıyorum. Partimi iktidara taşımak için mücadele etmeye devam edeceğim." Dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nde uzun yıllar siyaset yapmış başarılı isimlerden biri olan Bekir Çapar, 13 Ocak 2017'de alınan kararla, geçici olarak ihraç edildiği partisine geri döndü. 

13 Ocak 2017'de CHP yönetimi tarafından verilen kararla partisinden 2 yıl süre ile ihraç edilen Bekir Çapar, bu sürenin sona ermesi ile yeniden partisine döndü.

Çapar, ihraç edilmesinin ardından kısa bir süre bağımsız belediye meclis üyesi olarak Bekilli ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde görevlerine devam etmiş, siyasi bir parti çatısı altında seçildiği gerekçesi ile bağımsız olarak meclis üyeliği görevini sürdüremeyeceğini beyan ederek, "Yerime Cumhuriyet Halk Partili bir ağabeyim gelecek. CHP ye verilen oylarla CHP'nin temsil edilmesi gerekir" sözleri ile görevinden istifa etmişti. 

"MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Yaşanan süreç hakkında bir değerlendirmede bulunan Bekir Çapar, "İhraç sürecinde de söylediğim gibi; ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bu gerçeği hiç birşey değiştiremez. Geçici olarak verilen karar 13 ocak itibari ile sona erdi. Siyasî hayatıma sade bir CHP üyesi, Atatürk'ün askeri olarak devam edeceğim. Partim için mücaledeme hiç ara vermedim. Altı Okun temsil ettiği ilkeri yüreğimde taşıyorum. Partimi iktidara taşımak için mücadele etmeye devam edeceğim." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.