Memesafelere Aldırmadı, Denizli’ye Geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2015 - 15:45, Güncelleme: 04.05.2015 - 15:50 3927+ kez okundu.
 

Memesafelere Aldırmadı, Denizli’ye Geldi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Türkiye’ye verdiği sağlık hizmetlerinin yanında yurtdışından gelen hastaların beklentilerini de karşılama noktasında faaliyetlerine devam ediyor.
25 yaşındaki Almanyalı Bodybuildingsporcusu ( vücut geliştirme uzmanı) MonjaChomki, Denizli’ye gelerek meme büyültme operasyonu geçirdi. Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Onur SAKA tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası kısa sürede sağlığına kavuşan Almanyalı hasta, daha önce Çek Cumhuriyeti’nde başarısız bir meme büyütme işlemi geçirdiğini, sonuçtan memnun olmadığını ve hem kendisi hem de işi açısından daha düzgün göğüslere sahip olmayı amaçladığını belirtti. Almanyadaki Türk arkadaşlarından Dr.Onur Saka’nın adını duyduğunu ve internet üzerinden gereken araştırmayı yapıp doktorla internetten iletişime geçtiğini belirtti. Op.Dr.Onur Saka tarafından tüm anlatılanların kafasına yattığını belirten hasta doktorunun tüm sorularına cevap verdiğini, ameliyatın son derece kolay geçtiğini ve sonuçtan çok memnun olduğunu belirtti. Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr.Onur SAKA Almanya’dan gelen bir hastanın kendisine ameliyat olmasının gurur verici olduğunu belirterek “ Ülkemizin sağlık turizminde, Denizli’nin de yerini yavaş yavaş alması gerekiyor. Bu durum da benim için ilk adım” dedi. “UMUT VERİCİ ADIMLARLA SAĞLIK TURİZMİ PERDESİ ARALANIYOR” Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat ise ülkemizin sağlıkta dönüşümle birlikte dünya standartlarında sağlık hizmeti vermeye başladığını bunun neticesi olarak da tüm dünya ülkelerinden sağlık hizmeti alımı için taleplerin geldiğini belirtti. Polat “Şuan için ülkemize yıllık 468 bin yurtdışı hastası sağlık tedavisi için geliyor.Denizli ilimiz için de ufak ama umut verici adımlarla sağlık turizmi perdesi aralanıyor” dedi. Polat, sağlık turizmi harcamalarının ek kaynak sağlaması açısından oldukça önemli olduğunu ve kendi hastanelerinde bu süreci plastik, rekonsrüktif ve estetik cerrahi branşında başlatmakla bugün için küçük; yarın için büyük adım olduğunu vurguladı.    
Özel Denizli Tekden Hastanesi, Türkiye’ye verdiği sağlık hizmetlerinin yanında yurtdışından gelen hastaların beklentilerini de karşılama noktasında faaliyetlerine devam ediyor.
25 yaşındaki Almanyalı Bodybuildingsporcusu ( vücut geliştirme uzmanı) MonjaChomki, Denizli’ye gelerek meme büyültme operasyonu geçirdi. Plastik, Rekonsrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Onur SAKA tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası kısa sürede sağlığına kavuşan Almanyalı hasta, daha önce Çek Cumhuriyeti’nde başarısız bir meme büyütme işlemi geçirdiğini, sonuçtan memnun olmadığını ve hem kendisi hem de işi açısından daha düzgün göğüslere sahip olmayı amaçladığını belirtti.

Almanyadaki Türk arkadaşlarından Dr.Onur Saka’nın adını duyduğunu ve internet üzerinden gereken araştırmayı yapıp doktorla internetten iletişime geçtiğini belirtti. Op.Dr.Onur Saka tarafından tüm anlatılanların kafasına yattığını belirten hasta doktorunun tüm sorularına cevap verdiğini, ameliyatın son derece kolay geçtiğini ve sonuçtan çok memnun olduğunu belirtti.

Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr.Onur SAKA Almanya’dan gelen bir hastanın kendisine ameliyat olmasının gurur verici olduğunu belirterek “ Ülkemizin sağlık turizminde, Denizli’nin de yerini yavaş yavaş alması gerekiyor. Bu durum da benim için ilk adım” dedi.

“UMUT VERİCİ ADIMLARLA SAĞLIK TURİZMİ PERDESİ ARALANIYOR”

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat ise ülkemizin sağlıkta dönüşümle birlikte dünya standartlarında sağlık hizmeti vermeye başladığını bunun neticesi olarak da tüm dünya ülkelerinden sağlık hizmeti alımı için taleplerin geldiğini belirtti. Polat “Şuan için ülkemize yıllık 468 bin yurtdışı hastası sağlık tedavisi için geliyor.Denizli ilimiz için de ufak ama umut verici adımlarla sağlık turizmi perdesi aralanıyor” dedi. Polat, sağlık turizmi harcamalarının ek kaynak sağlaması açısından oldukça önemli olduğunu ve kendi hastanelerinde bu süreci plastik, rekonsrüktif ve estetik cerrahi branşında başlatmakla bugün için küçük; yarın için büyük adım olduğunu vurguladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.