LPG TANKERİ ALEV ALDI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2016 - 17:07, Güncelleme: 26.07.2016 - 17:07 3059+ kez okundu.
 

LPG TANKERİ ALEV ALDI

Denizli - İzmir yolu üzerinde Sarayköy Duacılı Mahallesi güzergahında seyir halinde ilerleyen...
Denizli - İzmir yolu üzerinde Sarayköy Duacılı Mahallesi güzergahında seyir halinde ilerleyen LPG taşıyan Tanker, bir anda ön tarafından çıkan ateşlerle  alevler içinde kaldı. Sürücünün kurtulduğu kazada,yangının çıkma nedenin ise motordaki bir sızıntıdan kaynaklandığı tahmin edilmekte, Tankerin ön kısmı tamamen yanarken, LPG taşınan Tank kısmının ise çok az bölümü yandı. Görgü tanıkları Tankın boş olmasından dolayı faciadan dönüldüğü açıklandı
Denizli - İzmir yolu üzerinde Sarayköy Duacılı Mahallesi güzergahında seyir halinde ilerleyen...

Denizli - İzmir yolu üzerinde Sarayköy Duacılı Mahallesi güzergahında seyir halinde ilerleyen LPG taşıyan Tanker, bir anda ön tarafından çıkan ateşlerle  alevler içinde kaldı.

Sürücünün kurtulduğu kazada,yangının çıkma nedenin ise motordaki bir sızıntıdan kaynaklandığı tahmin edilmekte, Tankerin ön kısmı tamamen yanarken, LPG taşınan Tank kısmının ise çok az bölümü yandı. Görgü tanıkları Tankın boş olmasından dolayı faciadan dönüldüğü açıklandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.