LAZKİYE'DEN SIZAN TERÖRİSTLERE BİR DARBE DAHA!

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2017 - 23:24, Güncelleme: 10.10.2017 - 12:03 3870+ kez okundu.
 

LAZKİYE'DEN SIZAN TERÖRİSTLERE BİR DARBE DAHA!

Suriye'nin Lazkiye limanından Ege kıyılarına sızan ve kırsala yayılan PKK terör örgütü mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonlarda 4 Suriyeli tutuklandı.
Geçtiğimiz hafta Ege'de terör kabusuna sebep olan ve Suriye’nin Lazkiye limanından gemilerle terör örgütü mensuplarını kaçak yollarla Akdeniz ve Ege kıyılarından yurda sokan Suriyeli 3 gemi personeli ile bir PKK terör örgütü üyesi, 15 gün önce Muğla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. Denizli'nin Muğla sınırına komşu olan Beyağaç, Çameli ve Acıpayam'da halkı detirgin eden PKK terörüne karşı bir darbe daha vurulmuş oldu.  4 zanlı, sorgulamalarının ardından Muğla Adliyesine sevk edilmişlerdi. 4 Suriye uyruklu şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Suriye'nin Lazkiye limanından Ege kıyılarına sızan ve kırsala yayılan PKK terör örgütü mensuplarına yönelik sürdürülen operasyonlarda 4 Suriyeli tutuklandı.

Geçtiğimiz hafta Ege'de terör kabusuna sebep olan ve Suriye’nin Lazkiye limanından gemilerle terör örgütü mensuplarını kaçak yollarla Akdeniz ve Ege kıyılarından yurda sokan Suriyeli 3 gemi personeli ile bir PKK terör örgütü üyesi, 15 gün önce Muğla Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanmıştı. Denizli'nin Muğla sınırına komşu olan Beyağaç, Çameli ve Acıpayam'da halkı detirgin eden PKK terörüne karşı bir darbe daha vurulmuş oldu. 

4 zanlı, sorgulamalarının ardından Muğla Adliyesine sevk edilmişlerdi. 4 Suriye uyruklu şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.