Kemal Oktay Sındır Il Binasında Basın Açıklaması yapıyor.

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2016 - 13:18, Güncelleme: 17.06.2016 - 13:18 3080+ kez okundu.
 

Kemal Oktay Sındır Il Binasında Basın Açıklaması yapıyor.

Sındır; Türkiye de en temel sorun demokrasiye vurulan darbedir. Demokrasiyi süs Yada örtü olarak kullanan bir iktidar var.
CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Il Binasında Basın Açıklaması yapıyor. Sındır; Türkiye de en temel sorun demokrasiye vurulan darbedir. Demokrasiyi süs Yada örtü olarak kullanan bir iktidar var. Başkanlık sistemiyle yasama, yürütme ve yargının tek adam üzerinde olmasını istiyorlar. Hatta damatlari da ele alırsak bir monarsi sistemi içinde olduğumuzu söyleyebiliriz.  Bir yıl içerisinde verdiğimiz şehit sayısı Kıbrıs harekatinda verilmedi. Soruyoruz? Bunun sorumlusu Kim? Sayın başbakan bir kaç yıl önce "PKK ile biz değil devlet görüştü" demişti. Dönemin başbakanı "Görüşme emrini ben verdim" sözlerini hatırlıyoruz. Dolmabahçe sarayında PKK ile masaya oturan Kim? CHP mi ? Bakkal Ahmet mi ? Sorumlusu Kim ? Bunların cevapları basit. Bu ülkeyi yöneten Yada yonettigini zanneden AKP iktidaridir. Terör insanlık suçudur. Terör un amacı kaostur, korku ve dehşet yaratmaktir. Doğu ve Güneydoğu bolgemizde silahlı kuvbetlerimizin mücadelesine tanık oluyoruz. Terörü bu ülkeden defetmek zorundayız. Hangi etnik kimlikte olursa olsun terör belası herkesin sorunudur. Bu ülkede kardeşçe, bir arada bin yılları aşkın süredir yaşayan et ve tırnak gibi bir birine bağlı bir milletiz. Sadece terör değil karanlık bir sürecin içinden geçiyoruz. Yeniden çağdaş, hukuksal bir ülkeyi bu karanlıktan çıkaracak tek parti CHP'dır. Denizli ilimiz Bizim sanayisi ve takımıyla Türkiye'ye örnek bir ili olması bağlamında da son günlerdeki yatirim ve kapasite kullanımı anlamında ciddi sorunlar yaşayan bir ilimiz konumuna geldi. Tarım sektöründe dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz. Mazotta vergiler yeniden düzenlenmeli. 1,5 TL ye sayılabilecek olduğunu da söylüyorum. Türkiye de mazot tuketiminin %60 ı tarım alanında tuketiliyor. Yani devlet demekki çiftçinin üzerinden geçiriyor. Destek veriyorum diyorlar ama rakamlar çok düşük. 23 milyar TL destek vermedi gerekirken 13 milyar lira destek vereceklerini acikliyorlar ve 9,5 milyar vergi alıyorlar. Nerede destek? Bu şekilde dünya piyasasiyla rekabet edemezsinizm kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye tarımı öksüz birakilmistir. 28 milyon dönüm tarım arazisi boşken neyi başarmanın peşindesiniz.
Sındır; Türkiye de en temel sorun demokrasiye vurulan darbedir. Demokrasiyi süs Yada örtü olarak kullanan bir iktidar var.

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Il Binasında Basın Açıklaması yapıyor.

Sındır; Türkiye de en temel sorun demokrasiye vurulan darbedir. Demokrasiyi süs Yada örtü olarak kullanan bir iktidar var. Başkanlık sistemiyle yasama, yürütme ve yargının tek adam üzerinde olmasını istiyorlar. Hatta damatlari da ele alırsak bir monarsi sistemi içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. 

Bir yıl içerisinde verdiğimiz şehit sayısı Kıbrıs harekatinda verilmedi. Soruyoruz? Bunun sorumlusu Kim? Sayın başbakan bir kaç yıl önce "PKK ile biz değil devlet görüştü" demişti. Dönemin başbakanı "Görüşme emrini ben verdim" sözlerini hatırlıyoruz. Dolmabahçe sarayında PKK ile masaya oturan Kim? CHP mi ? Bakkal Ahmet mi ? Sorumlusu Kim ? Bunların cevapları basit. Bu ülkeyi yöneten Yada yonettigini zanneden AKP iktidaridir.
Terör insanlık suçudur. Terör un amacı kaostur, korku ve dehşet yaratmaktir.
Doğu ve Güneydoğu bolgemizde silahlı kuvbetlerimizin mücadelesine tanık oluyoruz. Terörü bu ülkeden defetmek zorundayız. Hangi etnik kimlikte olursa olsun terör belası herkesin sorunudur. Bu ülkede kardeşçe, bir arada bin yılları aşkın süredir yaşayan et ve tırnak gibi bir birine bağlı bir milletiz. Sadece terör değil karanlık bir sürecin içinden geçiyoruz. Yeniden çağdaş, hukuksal bir ülkeyi bu karanlıktan çıkaracak tek parti CHP'dır.
Denizli ilimiz Bizim sanayisi ve takımıyla Türkiye'ye örnek bir ili olması bağlamında da son günlerdeki yatirim ve kapasite kullanımı anlamında ciddi sorunlar yaşayan bir ilimiz konumuna geldi. Tarım sektöründe dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyoruz. Mazotta vergiler yeniden düzenlenmeli. 1,5 TL ye sayılabilecek olduğunu da söylüyorum. Türkiye de mazot tuketiminin %60 ı tarım alanında tuketiliyor. Yani devlet demekki çiftçinin üzerinden geçiriyor. Destek veriyorum diyorlar ama rakamlar çok düşük. 23 milyar TL destek vermedi gerekirken 13 milyar lira destek vereceklerini acikliyorlar ve 9,5 milyar vergi alıyorlar. Nerede destek? Bu şekilde dünya piyasasiyla rekabet edemezsinizm kimse kimseyi kandırmasın. Türkiye tarımı öksüz birakilmistir. 28 milyon dönüm tarım arazisi boşken neyi başarmanın peşindesiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.