Kazım Arslan Ziyaretlerini Sürdürü

Pamukkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2015 - 18:19, Güncelleme: 21.05.2015 - 18:37 7928+ kez okundu.
 

Kazım Arslan Ziyaretlerini Sürdürü

CHP Denizli milletvekili Adayı Kazım Arslan, 7 Haziran genel seçim çalışmalarını sabah 6.30 da Pamukkale Üniversite'si hastanesi önünde çalışanlara ve Vatandaşlara günaydın diyerek sürdürdü.
Sabah Arslan’ı karşılarında gören çalışanlar ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çalışanların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Arslan, sorunlarını dinledi. Çalışanların ücretlerinin artacağını, sosyal hakların iyileştirileceğini, asgari ücretin net 1.500 TL olacağını, Devlette ve Belediyelerde taşeron işçiliğe son verileceğini söyledi, çalışanlardan destek istedi.  Arslan daha sonra Ahmet Nazif Zorlu sanayi sitesindeki iş yerlerini ve Esnafları ziyaret etti sorunları dinledi,çözüm yollarını söyledi ve hayırlı işler diledi. Türkiye’de CHP’nin rüzgarı esiyor İktidar mensubu adaylar son zamanlarda, önümüzdeki genel seçimlerde koalisyon olabileceği gibi ifadeler kullanarak oy istediklerini görmekteyiz. Şu anda Denizli’de ve Türkiye’de CHP’nin rüzgarı estiğini, projelerimiz Halkımız tarafından kabul gördüğünü,bu nedenle CHP’nin tek başına iktidar olacağını söylemiştir. Denizli’de 4 vekil çıkararak CHP’yi 1.nci parti yapacağız. Bu hedefimizi ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örgütümüz diğer taraftan 26 Mayıs Salı günü saat 18.00 de Sn Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 29 Ekim Bulvarında Coşkulu bir kalabalık ile karşılayacak mitingimizi yapacağız. Genel Başkanımız CHP İktidarında Türkiye’yi Ticaret Merkezi yapacağımızın sözünü vermiştir. CHP’nin tek başına iktidara geldiğinde,mevcut iktidarın bozduğu her şeyin düzeltileceğini, ülkemizde bir onarım döneminin yaşanacağını,Cumhuriyetimizin yeniden canlandırılacağını,Atatürk ilke ve devrimlerinin ilelebet yaşatılacağını,Ulusal Bayramlarımızın eskiden olduğu gibi kutlanacağını,eğitimin çağdaş ve karma bir şekilde kesintisiz 12 yıl olacağını söyledi.Ülkemizin barış ve huzur içinde,özgür biçimde yaşanan bir ülke konumuna getirileceğini ifade etti.Bunları yapmak için iktidarın değişmesi gerektiğini,ülkemizde CHP‘nin tek başına iktidar olacağını söylemiştir.
CHP Denizli milletvekili Adayı Kazım Arslan, 7 Haziran genel seçim çalışmalarını sabah 6.30 da Pamukkale Üniversite'si hastanesi önünde çalışanlara ve Vatandaşlara günaydın diyerek sürdürdü.

Sabah Arslan’ı karşılarında gören çalışanlar ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çalışanların ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Arslan, sorunlarını dinledi. Çalışanların ücretlerinin artacağını, sosyal hakların iyileştirileceğini, asgari ücretin net 1.500 TL olacağını, Devlette ve Belediyelerde taşeron işçiliğe son verileceğini söyledi, çalışanlardan destek istedi.  Arslan daha sonra Ahmet Nazif Zorlu sanayi sitesindeki iş yerlerini ve Esnafları ziyaret etti sorunları dinledi,çözüm yollarını söyledi ve hayırlı işler diledi.

Türkiye’de CHP’nin rüzgarı esiyor

İktidar mensubu adaylar son zamanlarda, önümüzdeki genel seçimlerde koalisyon olabileceği gibi ifadeler kullanarak oy istediklerini görmekteyiz. Şu anda Denizli’de ve Türkiye’de CHP’nin rüzgarı estiğini, projelerimiz Halkımız tarafından kabul gördüğünü,bu nedenle CHP’nin tek başına iktidar olacağını söylemiştir. Denizli’de 4 vekil çıkararak CHP’yi 1.nci parti yapacağız. Bu hedefimizi ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Örgütümüz diğer taraftan 26 Mayıs Salı günü saat 18.00 de Sn Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 29 Ekim Bulvarında Coşkulu bir kalabalık ile karşılayacak mitingimizi yapacağız. Genel Başkanımız CHP İktidarında Türkiye’yi Ticaret Merkezi yapacağımızın sözünü vermiştir. CHP’nin tek başına iktidara geldiğinde,mevcut iktidarın bozduğu her şeyin düzeltileceğini, ülkemizde bir onarım döneminin yaşanacağını,Cumhuriyetimizin yeniden canlandırılacağını,Atatürk ilke ve devrimlerinin ilelebet yaşatılacağını,Ulusal Bayramlarımızın eskiden olduğu gibi kutlanacağını,eğitimin çağdaş ve karma bir şekilde kesintisiz 12 yıl olacağını söyledi.Ülkemizin barış ve huzur içinde,özgür biçimde yaşanan bir ülke konumuna getirileceğini ifade etti.Bunları yapmak için iktidarın değişmesi gerektiğini,ülkemizde CHP‘nin tek başına iktidar olacağını söylemiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.