Kaybolan çocuk için seferber oldular

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2015 - 18:04, Güncelleme: 01.07.2015 - 18:11 3483+ kez okundu.
 

Kaybolan çocuk için seferber oldular

Denizli'nin gıda sektöründe önde gelen firmalarından olan Pide Dünyası çalışanları alkışlanacak bir olaya imza attılar.
Pide Dünyası'nın Kınıklı'da faaliyetini sürdüren şubesi civarında önceki gün ilginç bir olay yaşandı. 6-7 yaşlarında olduğu öğrenilen küçük bir çocuk ailesinin yanında bir anda uzaklaştı ve gözden kayboldu. Kısa bir süre sonra çocuklarının yanında olmadığını fark eden aile telaşa kapıldı. Çocuğunu aramaya başlayan kadının imdadına Pide Dünyası çalışanları yetişti. Ailenin telaşı ve üzgünlüğüne seyirci kalmayan Pide Dünyası çalışanları, işlerini bırakarak minik çocuğu aramaya başladılar. Firma çalışanlarının yardımı ile kısa sürede bulunan minik çocuk ailesine teslim edildi. Bu sırada olaya şahit olan firma müşterileri ve çevredekiler, Pide Dünyası ailesine ve ekibine teşekkür ettiler. Sosyal medyadan tebrikler yağdıran vatandaşlar, "Pide Dünyası çalışanları ve firma sahibine teşekkür ediyoruz. Yaşanan bu olaya seyirci kalmadılar ve çocuğun bulunması için çaba sarf ettiler" şeklinde paylaşımlarda bulundular. Firma sahibi ve aynı zamanda Fırıncılar Odası Başkanı Olan Bekir Karadaban'da konuyla ilgili olarak, "Bizim her şey bir yana ilk önceliğimiz insandır. Bu durum herkesin başına gelebilir. Bir vatandaş olarak bu olaya kayıtsız kalamazdık. Hiçbir annenin yada ailenin üzülmesini istemeyiz. Ailemize tekrar geçmiş olsun" dedi.
Denizli'nin gıda sektöründe önde gelen firmalarından olan Pide Dünyası çalışanları alkışlanacak bir olaya imza attılar.

Pide Dünyası'nın Kınıklı'da faaliyetini sürdüren şubesi civarında önceki gün ilginç bir olay yaşandı. 6-7 yaşlarında olduğu öğrenilen küçük bir çocuk ailesinin yanında bir anda uzaklaştı ve gözden kayboldu. Kısa bir süre sonra çocuklarının yanında olmadığını fark eden aile telaşa kapıldı. Çocuğunu aramaya başlayan kadının imdadına Pide Dünyası çalışanları yetişti. Ailenin telaşı ve üzgünlüğüne seyirci kalmayan Pide Dünyası çalışanları, işlerini bırakarak minik çocuğu aramaya başladılar. Firma çalışanlarının yardımı ile kısa sürede bulunan minik çocuk ailesine teslim edildi. Bu sırada olaya şahit olan firma müşterileri ve çevredekiler, Pide Dünyası ailesine ve ekibine teşekkür ettiler.

Sosyal medyadan tebrikler yağdıran vatandaşlar, "Pide Dünyası çalışanları ve firma sahibine teşekkür ediyoruz. Yaşanan bu olaya seyirci kalmadılar ve çocuğun bulunması için çaba sarf ettiler" şeklinde paylaşımlarda bulundular.

Firma sahibi ve aynı zamanda Fırıncılar Odası Başkanı Olan Bekir Karadaban'da konuyla ilgili olarak, "Bizim her şey bir yana ilk önceliğimiz insandır. Bu durum herkesin başına gelebilir. Bir vatandaş olarak bu olaya kayıtsız kalamazdık. Hiçbir annenin yada ailenin üzülmesini istemeyiz. Ailemize tekrar geçmiş olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.