"Kardeşliğimizi asla bozamayacaklar"

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2015 - 14:41, Güncelleme: 10.10.2015 - 14:41 3680+ kez okundu.
 

"Kardeşliğimizi asla bozamayacaklar"

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ankara'da yaşanan hain saldırıya dair açıklama yaptı.
Savaşa inat, barış hemen şimdi diyerek Ankara da bir araya gelen barış dostları hain saldırıya maruz kalmıştır. Son zamanlarda ülkemiz kaos ortamına sürüklenmekte, hain eller bu ortamın hazırlanması için her yolu denemektedirler. Suruç olayları ile başlayan asker ve polislere yapılan hain saldırılar ile devam eden bu süreç bugün Ankara da yaşanan saldırı ile enüst noktaya çıkmıştır. Bu hain emellere ulaşmak isteyenler şunu çok iyi bilmelidirler ki, birlikte el ele kurduğumuz bu Cumhuriyetin kardeşlik ortamını ortadan kaldırmak isteyen harici ve dahili bedbahlar istedikleri kadar uğraşsınlar bu birlik ve kardeşliğimizi asla bozamayacaklardır. Bizler bu işin sorumlularını ve buradan nemalanmak isteyenleri çok iyi biliyoruz. Ne makam ne şöhret nede iktidar hırsı bir candan daha değerli değildir. Bu düşünce ile üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı gerekli mücadeleyi vermeye hazırız. Bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden barış dostlarına Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve Başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.
CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ankara'da yaşanan hain saldırıya dair açıklama yaptı.

Savaşa inat, barış hemen şimdi diyerek Ankara da bir araya gelen barış dostları hain saldırıya maruz kalmıştır.

Son zamanlarda ülkemiz kaos ortamına sürüklenmekte, hain eller bu ortamın hazırlanması için her yolu denemektedirler. Suruç olayları ile başlayan asker ve polislere yapılan hain saldırılar ile devam eden bu süreç bugün Ankara da yaşanan saldırı ile enüst noktaya çıkmıştır.

Bu hain emellere ulaşmak isteyenler şunu çok iyi bilmelidirler ki, birlikte el ele kurduğumuz bu Cumhuriyetin kardeşlik ortamını ortadan kaldırmak isteyen harici ve dahili bedbahlar istedikleri kadar uğraşsınlar bu birlik ve kardeşliğimizi asla bozamayacaklardır.

Bizler bu işin sorumlularını ve buradan nemalanmak isteyenleri çok iyi biliyoruz. Ne makam ne şöhret nede iktidar hırsı bir candan daha değerli değildir. Bu düşünce ile üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapmaya kardeşliğimizi bozmak isteyenlere karşı gerekli mücadeleyi vermeye hazırız.

Bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden barış dostlarına Allahtan rahmet, yakınlarına sabır ve Başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.