KARACA'DAN OSMANOĞLU'NA SERT TEPKİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2017 - 18:15, Güncelleme: 03.02.2017 - 18:15 3235+ kez okundu.
 

KARACA'DAN OSMANOĞLU'NA SERT TEPKİ

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “İşgalcilerle işbirliği yapan, hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘Evet’ diyorsa, benim oyum ‘Hayır’ olacaktır” dedi.
Cumhuriyet’in ilanından sonra Türkiye’den kaçan Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu’nun “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” açıklaması yapması ve referanduma destek çalışması başlatması CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’dan sert tepki. Anadolu işgaline karşı halkın direndiği, bin 4­15 yaşındaki çocukların vatan için gözünü kırpmadan şehit düştüğü süreçte yaşananları hatırlatan Karaca, “İşgale karşı Anadolu’da halk direnişini örgütleyen Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına idam fermanı çıkaranların, işgalciler için sevenler dernekleri kurup, işgalcilerle işbirliği yapanların, işgalcilere masada ülkeyi satmaya kalkanların, satmayı başaramayınca halkın alınteri, emeğinin eseri hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘evet’ diyorsa benim oyum elbette ‘hayır’ olacaktır” dedi. Karaca, kendileri gibi kalbi bu vatan ve bayrak için atan, bu toprakların bağımsızlığı, bölünmezliği için mücadele edenlerin oyunun da ‘hayır’ olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, “İşgalcilerle işbirliği yapan, hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘Evet’ diyorsa, benim oyum ‘Hayır’ olacaktır” dedi.

Cumhuriyet’in ilanından sonra Türkiye’den kaçan Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu’nun “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” açıklaması yapması ve referanduma destek çalışması başlatması CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca’dan sert tepki.

Anadolu işgaline karşı halkın direndiği, bin 4­15 yaşındaki çocukların vatan için gözünü kırpmadan şehit düştüğü süreçte yaşananları hatırlatan Karaca, “İşgale karşı Anadolu’da halk direnişini örgütleyen Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına idam fermanı çıkaranların, işgalciler için sevenler dernekleri kurup, işgalcilerle işbirliği yapanların, işgalcilere masada ülkeyi satmaya kalkanların, satmayı başaramayınca halkın alınteri, emeğinin eseri hazineyi boşaltıp İngiliz gemisiyle kaçanların torunları ‘evet’ diyorsa benim oyum elbette ‘hayır’ olacaktır” dedi. Karaca, kendileri gibi kalbi bu vatan ve bayrak için atan, bu toprakların bağımsızlığı, bölünmezliği için mücadele edenlerin oyunun da ‘hayır’ olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.