KARACA'DAN 10 OCAK MESAJI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2017 - 11:35, Güncelleme: 10.01.2017 - 11:35 3646+ kez okundu.
 

KARACA'DAN 10 OCAK MESAJI

CHP PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü, Atatürk'ün Gazetecilik mesleği ile ilgili olarak söylediği o sözlerle kutladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yazılı olarak bir açıklama yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, açıklamasında Atatürk'ün Gazeteciler için söylediği o sözlere yer verdi.  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Basın, milletin genel sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete gereksindiği fikri gıdayı vermekte, özet olarak bir milletin mutluluk hedefi olan ortak doğrultuda yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir” sözlerini hatırlatan Karaca açıklamasına şöyle devam etti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği bu sözler, basının toplumun aydınlatılmasındaki rolü en güzel şekilde açıklamıştır. Basının 'milletin sesi' olma sorumluluğunu yerine getirebilmesi için olmazsa olmaz koşul ise basın özgürlüğüdür. Tarafsız ve doğru haber anlayışıyla görevlerini yerine getiren ve Atatürk’ün "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdırlar” sözünü kendine ilke edinen tüm basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, özgür yarınlar ve özgür habercilik koşullarının sağlandığı günler ve başarılı çalışmalar diliyorum." dedi. 
CHP PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü, Atatürk'ün Gazetecilik mesleği ile ilgili olarak söylediği o sözlerle kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yazılı olarak bir açıklama yapan CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, açıklamasında Atatürk'ün Gazeteciler için söylediği o sözlere yer verdi. 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, “Basın, milletin genel sesidir. Bir milleti aydınlatma ve uyarmada, bir millete gereksindiği fikri gıdayı vermekte, özet olarak bir milletin mutluluk hedefi olan ortak doğrultuda yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir okul, bir rehberdir” sözlerini hatırlatan Karaca açıklamasına şöyle devam etti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği bu sözler, basının toplumun aydınlatılmasındaki rolü en güzel şekilde açıklamıştır. Basının 'milletin sesi' olma sorumluluğunu yerine getirebilmesi için olmazsa olmaz koşul ise basın özgürlüğüdür. Tarafsız ve doğru haber anlayışıyla görevlerini yerine getiren ve Atatürk’ün "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdırlar” sözünü kendine ilke edinen tüm basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, özgür yarınlar ve özgür habercilik koşullarının sağlandığı günler ve başarılı çalışmalar diliyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.