Karaca: "Yolum yolundur"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2015 - 21:35, Güncelleme: 09.07.2015 - 22:02 3587+ kez okundu.
 

Karaca: "Yolum yolundur"

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyeliğine seçilen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'dan anlamlı mesaj.
Uzun tartışmaların ardından oluşturulan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyeleri, çalışmalarına başlamadan önce ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret ettiler. Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'la birlikte Anıtkabir'e çıkan Divan üyeleri, Ata'ya saygı duruşunda bulundular. 18 üyenin arasında yer alan CHP'nin Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'da ziyaret sırasında ki fotoğraf karesinde yer alarak Denizlililerin gururu oldu. Karaca sosoyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda da Denizlililer'den tam not aldı.  Tam bir Cumhuriyet kadını ve Atatürk aşığı olan Karaca, facebook hesabından şu sözlere yer verdi; "ATA'mızın açtığı yolda; gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğime inanıyorum. Meclis Başkanlık Divanı olarak Anıtkabir Ziyareti ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygı duruşu ile göreve başladık. Yolum yolundur" ifadelerini kullandı. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyeliğine seçilen CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'dan anlamlı mesaj.

Uzun tartışmaların ardından oluşturulan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı üyeleri, çalışmalarına başlamadan önce ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret ettiler. Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'la birlikte Anıtkabir'e çıkan Divan üyeleri, Ata'ya saygı duruşunda bulundular. 18 üyenin arasında yer alan CHP'nin Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'da ziyaret sırasında ki fotoğraf karesinde yer alarak Denizlililerin gururu oldu.

Karaca sosoyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda da Denizlililer'den tam not aldı. 

Tam bir Cumhuriyet kadını ve Atatürk aşığı olan Karaca, facebook hesabından şu sözlere yer verdi; "ATA'mızın açtığı yolda; gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğime inanıyorum. Meclis Başkanlık Divanı olarak Anıtkabir Ziyareti ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda saygı duruşu ile göreve başladık. Yolum yolundur" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.