KARACA: SAPKIN ZİHNİYETE KADINLAR CEVAP VERECEK

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2017 - 16:26, Güncelleme: 14.04.2017 - 16:28 3567+ kez okundu.
 

KARACA: SAPKIN ZİHNİYETE KADINLAR CEVAP VERECEK

CHP PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca, pazar günü yapılacak olan referandumda kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi. "Türk kadını, ganimetçi sapkın zihniyete pazar günü sandıkta gereken cevabı verecektir" diyen Karaca, kararsız ve sandığa gitmeyen seçmenlere de çağrıda bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, pazar günü yapılacak olan referandum öncesi kararsız seçmenler ve sandığa gitmeyenlere çağrıda bulundu. Pazar günü yapılacak olan referandumda her Türk vatandaşına büyük sorumluluk düştüğünü, bir ülkenin geleceğini belirlemek sorumluluk sahibi, geleceğini düşünen her vatandaşın kararıyla olacağını kaydeden Karaca, "Pazar günü önümüze sandık gelecek. Ya demokrasi kazanacak, yada sapkın zihniyet. Ya iki kişinin kararıyla 80 milyon yönetilecek, yada demokrasi kazanacak. İki kişinin değil 80 milyonun geleceği için hayır diyoruz. Hayırları büyütmek, çocukların yüzünü güldürmek için hayır diyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devleti yok sayan, ikinci devlet kurmak hayalinde olanlara izin vermeyeceğiz. Çünkü bu iş siyaset değil memleket meselesidir. Çocuklarımızın özgür geleceklerinin meselesidir. Vatandaşımız şunu iyi bilmelidir ki, pazar günü bizi kimin yöneteceğini değil, nasıl yönetileceğimizi tercih edeceğiz." dedi. GANİMETÇİ SAPKIN ZİHNİYETE EN SERT CEVABI KADINLARIMIZ VERECEK İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir kişinin sosyal medya da yaptığı paylaşıma da değinen  Karaca, "İçlerindeki duyguları dışa vurmaya başladılar. Atatürk'ün seçme ve seçilme hakkı verdiği kadınlarımıza ne gözle baktıklarını görüyoruz. Bu yüzden diyoruz ki, bu alçak adama, bu zihniyete en sert cevap verilmelidir. Bunu biz değil tüm kadınlar vermeliyiz. Kadınlarımıza güveniyorum ve diyorum ki, bu pazar, #Hayırlı gunler yakın. Ben inanıyorum ve biliyorum ki, Türk kadını ganimetçi sapkın zihniyete pazar günü sandıkta gereken cevabı verecektir." dedi. 
CHP PM Üyesi Gülizar Biçer Karaca, pazar günü yapılacak olan referandumda kadınlara büyük görev düştüğünü söyledi. "Türk kadını, ganimetçi sapkın zihniyete pazar günü sandıkta gereken cevabı verecektir" diyen Karaca, kararsız ve sandığa gitmeyen seçmenlere de çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, pazar günü yapılacak olan referandum öncesi kararsız seçmenler ve sandığa gitmeyenlere çağrıda bulundu.

Pazar günü yapılacak olan referandumda her Türk vatandaşına büyük sorumluluk düştüğünü, bir ülkenin geleceğini belirlemek sorumluluk sahibi, geleceğini düşünen her vatandaşın kararıyla olacağını kaydeden Karaca, "Pazar günü önümüze sandık gelecek. Ya demokrasi kazanacak, yada sapkın zihniyet. Ya iki kişinin kararıyla 80 milyon yönetilecek, yada demokrasi kazanacak. İki kişinin değil 80 milyonun geleceği için hayır diyoruz. Hayırları büyütmek, çocukların yüzünü güldürmek için hayır diyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devleti yok sayan, ikinci devlet kurmak hayalinde olanlara izin vermeyeceğiz. Çünkü bu iş siyaset değil memleket meselesidir. Çocuklarımızın özgür geleceklerinin meselesidir. Vatandaşımız şunu iyi bilmelidir ki, pazar günü bizi kimin yöneteceğini değil, nasıl yönetileceğimizi tercih edeceğiz." dedi.

GANİMETÇİ SAPKIN ZİHNİYETE EN SERT CEVABI KADINLARIMIZ VERECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışan bir kişinin sosyal medya da yaptığı paylaşıma da değinen  Karaca, "İçlerindeki duyguları dışa vurmaya başladılar. Atatürk'ün seçme ve seçilme hakkı verdiği kadınlarımıza ne gözle baktıklarını görüyoruz. Bu yüzden diyoruz ki, bu alçak adama, bu zihniyete en sert cevap verilmelidir. Bunu biz değil tüm kadınlar vermeliyiz. Kadınlarımıza güveniyorum ve diyorum ki, bu pazar, #Hayırlı gunler yakın. Ben inanıyorum ve biliyorum ki, Türk kadını ganimetçi sapkın zihniyete pazar günü sandıkta gereken cevabı verecektir." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.