Karaca: "Evet' in gideceği yer KANDİL'dir"

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2017 - 10:27, Güncelleme: 26.03.2017 - 12:14 4424+ kez okundu.
 

Karaca: "Evet' in gideceği yer KANDİL'dir"

CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, referanduma kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız verdi. ""Hayır" kampanyasını Denizli'de sokak sokak gezerek seçmenlere anlatan Karaca, "Evet' in gideceği yer KANDİL'dir" diyerek vatandaşlara neden hayır dediklerini anlattı.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, yaptığı yazılı açıklamada Denizlililere seslendi. "Sandığa giderken bunu düşünür müsün? diyen Karaca, referandumda neden "Hayır" dediklerini ve vatandaşında neden "hayır" demesi gerektiğini tek tek sıraladı. Sözde Kürdistan paçavrasını şanlı Türk Bayrağının yanına asanların "EVET" dediğini söyleyen Karaca, "Mesele siyasi değil memleket meselesidir. 'Evet'in gideceği yer çukurlardır. Çünkü o çukurlar açılırken susanlar, göz yumanlar 'EVET' diyor. PKK bayrağını Türk bayrağı ile yan yana asan bu zihniyete nasıl güvenebiliriz. Ya çıkar biri kandırıp, vatan topraklarımızı elinden alırsa? Böyle bir riskin telafisi olamaz" dedi.  "DERDİMİZİ DİNLEMEYENLERİN DERDİ BAŞKANLIK"  Derdimizi bile dinlemeyenlerin derdi başkanlıksa elbette "Hayır" diyoruz diyen Karaca sözlerini şöyle sürdürdü, "İmam mitinge camide insanları çağırır, savcı hayır oyu verecekleri tehdit eder, hayal ediyorum da referandum sonrası nasıl bir Türkiye olacak? Tüm bunları düşünüp hayal ediyorum ve 'hayır' diyorum. Emekçi kardeşlerimiz 'hayır' diyor. Vatanını seven tüm vatandaşlarımız da 'hayır' diyecek. Çünkü insanlarımız artık gerçeklerin farkında ve artık bu baskı yeter diyorlar. Oslo da teröristle pazarlık edenleri, fetöye 'ne istedin vermedik' diyenleri kandırmasınlar diye bizler hayır için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.  "SANDIĞA GİDERKEN DÜŞÜNÜR MÜSÜN?" Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen torba yasa ile yabancılara konut ve işyeri satışında KDV'nin sıfırlandığına değinen Karaca, "Türk vatandaşları aynı satışlarda yüzde 18 vergi ödeyecek. Yabancılar ise 0 KDV ödeyecek. Bu durum milli ve stratejik kurumlardan sonra vatan topraklarının satılmasıdır. Kapitülasyondur. Torunlarımızın ve çocuklarımızın mülksüzleştirilmesidir. Bugün hayır demek, yarın düşünebilmek ve düşündüğünü söyleyebilmek özgürlüğüdür. Halkın tercihe zorla itildiği referandumda tercihini ifade eden yurttaşımızın hırpalanması, tutuklanması, işten atılması içimize sinmiyor" dedi.  "HESAP SORMAK İÇİN HAYIR"  Oynana bu oyunu yine kadınların yani toplumun temel taşları olan annelerin son vereceğini ve onlara büyük bir görev düştüğünü söyleyerek sözlerine devam eden Karaca, "Kadınlar hesap sormak için 16 Nisan'da 'hayır' diyelim? Kadınlarımız çocuklarının özgür Türkiye'de yaşamaları için 'hayır' demeki ve diyeceklerde. 18 yaşında genci milletvekili yapacağını söyleyenler 19 yaşındaki genci kendisi gibi düşünmediğini için tutuklayanlar değil mi? Çiftçilerimizin derdi ürünleri para etmemiş, mazot, gübre zammı, kredi borcu bellerini bükmüş. Bir kişi için değil birlik ve beraberlik için 'hayır' diyoruz. Vatan ve Hürriyet adına siyasi düşüncele farklılıklarını bir kenara bırakıyoruz. Amaç sadece #Hayır li bir gelecek. Rehberimiz çağdaş demokrasi ve özgürlüktür. Bizler, Cumhuriyetin kadınları; o güzel yarınları 'hayır'la yeniden kuracağız." dedi.  
CHP Parti Meclisi Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, referanduma kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız verdi. ""Hayır" kampanyasını Denizli'de sokak sokak gezerek seçmenlere anlatan Karaca, "Evet' in gideceği yer KANDİL'dir" diyerek vatandaşlara neden hayır dediklerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Gülizar Biçer Karaca, yaptığı yazılı açıklamada Denizlililere seslendi. "Sandığa giderken bunu düşünür müsün? diyen Karaca, referandumda neden "Hayır" dediklerini ve vatandaşında neden "hayır" demesi gerektiğini tek tek sıraladı. Sözde Kürdistan paçavrasını şanlı Türk Bayrağının yanına asanların "EVET" dediğini söyleyen Karaca, "Mesele siyasi değil memleket meselesidir. 'Evet'in gideceği yer çukurlardır. Çünkü o çukurlar açılırken susanlar, göz yumanlar 'EVET' diyor. PKK bayrağını Türk bayrağı ile yan yana asan bu zihniyete nasıl güvenebiliriz. Ya çıkar biri kandırıp, vatan topraklarımızı elinden alırsa? Böyle bir riskin telafisi olamaz" dedi. 

"DERDİMİZİ DİNLEMEYENLERİN DERDİ BAŞKANLIK" 

Derdimizi bile dinlemeyenlerin derdi başkanlıksa elbette "Hayır" diyoruz diyen Karaca sözlerini şöyle sürdürdü, "İmam mitinge camide insanları çağırır, savcı hayır oyu verecekleri tehdit eder, hayal ediyorum da referandum sonrası nasıl bir Türkiye olacak? Tüm bunları düşünüp hayal ediyorum ve 'hayır' diyorum. Emekçi kardeşlerimiz 'hayır' diyor. Vatanını seven tüm vatandaşlarımız da 'hayır' diyecek. Çünkü insanlarımız artık gerçeklerin farkında ve artık bu baskı yeter diyorlar. Oslo da teröristle pazarlık edenleri, fetöye 'ne istedin vermedik' diyenleri kandırmasınlar diye bizler hayır için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 

"SANDIĞA GİDERKEN DÜŞÜNÜR MÜSÜN?"

Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülen torba yasa ile yabancılara konut ve işyeri satışında KDV'nin sıfırlandığına değinen Karaca, "Türk vatandaşları aynı satışlarda yüzde 18 vergi ödeyecek. Yabancılar ise 0 KDV ödeyecek. Bu durum milli ve stratejik kurumlardan sonra vatan topraklarının satılmasıdır. Kapitülasyondur. Torunlarımızın ve çocuklarımızın mülksüzleştirilmesidir. Bugün hayır demek, yarın düşünebilmek ve düşündüğünü söyleyebilmek özgürlüğüdür. Halkın tercihe zorla itildiği referandumda tercihini ifade eden yurttaşımızın hırpalanması, tutuklanması, işten atılması içimize sinmiyor" dedi. 

"HESAP SORMAK İÇİN HAYIR" 

Oynana bu oyunu yine kadınların yani toplumun temel taşları olan annelerin son vereceğini ve onlara büyük bir görev düştüğünü söyleyerek sözlerine devam eden Karaca, "Kadınlar hesap sormak için 16 Nisan'da 'hayır' diyelim? Kadınlarımız çocuklarının özgür Türkiye'de yaşamaları için 'hayır' demeki ve diyeceklerde. 18 yaşında genci milletvekili yapacağını söyleyenler 19 yaşındaki genci kendisi gibi düşünmediğini için tutuklayanlar değil mi? Çiftçilerimizin derdi ürünleri para etmemiş, mazot, gübre zammı, kredi borcu bellerini bükmüş. Bir kişi için değil birlik ve beraberlik için 'hayır' diyoruz. Vatan ve Hürriyet adına siyasi düşüncele farklılıklarını bir kenara bırakıyoruz. Amaç sadece #Hayır li bir gelecek. Rehberimiz çağdaş demokrasi ve özgürlüktür. Bizler, Cumhuriyetin kadınları; o güzel yarınları 'hayır'la yeniden kuracağız." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.