KARACA: BIRAKIN TİMSAH GÖZYAŞLARINI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 11:41, Güncelleme: 02.12.2016 - 05:22 3457+ kez okundu.
 

KARACA: BIRAKIN TİMSAH GÖZYAŞLARINI

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Adana'da meydana gelen facianın ardından hükumete yönelik eleştirilerine bir yenisini ekledi.
Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11'i kız öğrenciler olmak üzere 12 kişi hayatını kaybederken 22 kişinin de yaralandığı olayın ardından tepkiler artarak devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, facianın yaşandığı gece Ak Parti Milletvekillerinin emekli maaşlarına zam yapmakla meşgul olduğunu ifade ederek sert açıklamalarda bulundu.  "ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN ONLAR PARA PEŞİNDEYDİ" Adanada'ki faciada çocukların göz göre göre ölüme terk edildiğini kaydeden Karaca, "Gencecik çocuklarımız acı bir şekilde hayatlarını kaybettiler. 01.04.2016 tarihinde CHP tarafından öğrenci yurtlarının denetiminin gereği gibi yapılıp yapılmadığı, yurtların barınma koşullarının uygun olup olmadığının araştırılması için verilen önerge yine AKP'li milletvekilleri tarafından retdedilmişti. Şimdi akıttıkları timsah göz yaşlarıyla kimseyi kandırmazlar.  Ama en üzücü kısmı ise Adana'da çocuklar yanarken AKP'li vekiller, akademisyen vekillerin emekli maaşlarına 5.500 TL zam yapma telaşındaydı. Ülkenin geldiği bu utanç verici tablo elbet bir gün son bulacaktır. Biz inanıyoruz ki, geçmişte olduğu gibi bu ülke umut ve mücadele inancı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde karanlık ve ihaneti yenecektir." dedi. 
CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Adana'da meydana gelen facianın ardından hükumete yönelik eleştirilerine bir yenisini ekledi.

Adana'nın Aladağ ilçesinde bulunan bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında 11'i kız öğrenciler olmak üzere 12 kişi hayatını kaybederken 22 kişinin de yaralandığı olayın ardından tepkiler artarak devam ediyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Avukat Gülizar Biçer Karaca, facianın yaşandığı gece Ak Parti Milletvekillerinin emekli maaşlarına zam yapmakla meşgul olduğunu ifade ederek sert açıklamalarda bulundu. 

"ÇOCUKLAR ÖLÜRKEN ONLAR PARA PEŞİNDEYDİ"

Adanada'ki faciada çocukların göz göre göre ölüme terk edildiğini kaydeden Karaca, "Gencecik çocuklarımız acı bir şekilde hayatlarını kaybettiler. 01.04.2016 tarihinde CHP tarafından öğrenci yurtlarının denetiminin gereği gibi yapılıp yapılmadığı, yurtların barınma koşullarının uygun olup olmadığının araştırılması için verilen önerge yine AKP'li milletvekilleri tarafından retdedilmişti. Şimdi akıttıkları timsah göz yaşlarıyla kimseyi kandırmazlar.  Ama en üzücü kısmı ise Adana'da çocuklar yanarken AKP'li vekiller, akademisyen vekillerin emekli maaşlarına 5.500 TL zam yapma telaşındaydı. Ülkenin geldiği bu utanç verici tablo elbet bir gün son bulacaktır. Biz inanıyoruz ki, geçmişte olduğu gibi bu ülke umut ve mücadele inancı ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi önderliğinde karanlık ve ihaneti yenecektir." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.