Kahve kutularından kaçak sigara çıktı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2018 - 12:14, Güncelleme: 02.05.2018 - 12:28 3628+ kez okundu.
 

Kahve kutularından kaçak sigara çıktı

300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi. 
Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda kahve kutularında bin 300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi.  Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde tütün satışı yapan bir iş yerine yönelik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda kahve kutularının arasına gizlenmiş halde bin 300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi. Aramalarda bulunan 2 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve 1 adet av tüfeğe el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi. 

Denizli’de polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda kahve kutularında bin 300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi. 
Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde tütün satışı yapan bir iş yerine yönelik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda kahve kutularının arasına gizlenmiş halde bin 300 paket kaçak sigara ve 8 bin adet makaron ele geçirildi. Aramalarda bulunan 2 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve 1 adet av tüfeğe el konuldu. Operasyonda gözaltına alınan şahısların işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.